Összeszűrte a levet az SAP és a Lenovo

kína-juan-penzAz SAP és a Lenovo ma bejelentette, hogy új, sokoldalú partneri viszonyt alakítanak ki egymással annak érdekében, hogy felhő alapú megoldásokat fejlesszenek Kínában, innovatív megoldásokat hozzanak létre az SAP HANA platformon és a Lenovo rendszereken, valamint globális piacra kerülési programokat hajtsanak végre. A megállapodás célja, hogy jelentős mértékben erősítsék a már meglévő partnerséget, és az SAP megoldásokat kombinálják a Lenovo adatközpont kínálatával, hogy az ügyfeleknek olyan technológiát nyújtsanak, amelynek révén a szervezetek hatékony digitális vállalatokká válhatnak.

A két társaság együttműködése eredményes múltra tekinthet vissza. Az SAP a Lenovo rendszereit használja néhány legnagyobb teljesítményigényű alkalmazása – többek között saját megoldásfejlesztő környezetei és az SAP Hana Enterprise Cloud szolgáltatás – futtatásához. Ráadásul az SAP a Lenovo preferált ERP szolgáltatója, a Lenovo számos nagyvállalati megoldást telepített, többek között az SAP Business Suite szoftvert, az SAP Business Planning and Consolidation alkalmazást és az SAP HANA-t. A Lenovo becslése szerint az SAP megoldások bevezetése a jelentéskészítés teljesítményében 45-szörös, az adatletöltés terén pedig ötvenszeres javulást eredményezett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Annyira fenntartható az LG, hogy csak na!

csü jan 28 , 2016
Harmadik egymást követő évben választotta be az LG Electronicsot (LG) a világ 100 legfenntarthatóbb vállalata közé (Global 100 Most Sustainable Corporations in the World) a torontói székhelyű Corporate Knights. Az LG emellett a Davosban megtartott Világgazdasági Fórumon kiérdemelte az arany fokozatot is a RobecoSAM befektető cég által összeállított 2016-os Fenntarthatósági […]

Friss, ropogós