Karácsonyi készülődés: tippek az Inviteltől I.

karacsonyAz utcákon és a bevásárlóközpontokban lassan megjelennek az ünnepi dekorációk, a rádiók pedig elkezdik játszani a KiskaráÁácsony, nagykaráÁácsony című számot, ami nem jelenthet mást, mint, hogy közeleg az év egyik legjobban várt időszaka, a karácsony. Hogy az ünnep igazán gondtalan és felejthetetlen legyen, nem árt, ha elkezdünk időben készülődni, így szeretteinkkel is több időt tölthetünk együtt a téli szünetben.

Az Invitel tévé-, internet és telefonszolgáltatása hasznos segítségünkre lehet az ajándékok beszerzésétől a tökéletes bejgli elkészítéséig. Az Invitel előfizetői körében végzett felmérés szerint például az emberek 21,3 százaléka a világhálón gyűjt információt az ünnepi vásárláshoz, ez az arány a 35 év alattiak esetében pedig 50 százalék. A vállalat éppen ezért, új lakossági ügyfeleinek kedveskedve most akciósan kínálja a fenti szolgáltatásokat egyben tartalmazó Invilág csomagjait. (Koránt sincs vége!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A tévézés nem árt a szemnek, vagy mégis

sze nov 12 , 2014
Semmilyen tudományos vizsgálat nem támasztja alá, hogy a sok TV nézés árt a szemnek — áll a Samsung közleményében. Ugyanakkor ha homályos, vagy kettős látást tapasztalunk, vagy nem tudunk rendesen fókuszálni, érdemes szünetet tartani, ezek a tünetek ugyanis szemfáradságra utalhatnak. A fáradt, fájó szemek, könnyezés, szúró érzés a szemben, és […]

Friss, ropogós