Gyakran felmerülő kérdések a Billingónál

billingoCikkünkben a Billingo online számlázó programmal kapcsolatban felmerült legtöbbeket foglalkoztató kérdéseket gyűjtöttük össze. 

Hogyan lehet fizetettre állítani a kifizetett számlát? Hogyan lehet szűrni a Bizonylatlista oldalon? Hogyan lehet a Billingo-előfizetést meghosszabbítani? Mutatjuk a válaszokat!

Hogyan lehet fizetettre állítani a kifizetett számlát?

Ki ne szeretné azt az érzést, mikor beérkezik a partnertől a várt összeg? Ilyenkor már csak annyi a teendő, hogy fizetettre kell állítani a számlát a Billingóban. Szerencsére ez egyszerűen és gyorsan kivitelezhető, ráadásul két lehetséges módja van. Az egyik lehetőség, hogy a számla mellett található naptár ikonra kell kattintani. Ekkor felugrik egy ablak, ahol látható a számla sorszáma és végösszege. Itt a kézi felvitel gombra kattintva megadható, hogy melyik nap került kifizetésre az összeg. Ezt követően már csak menteni kell.

A másik módszer is rendkívül egyszerű. Ekkor a Bizonylatlistában a Műveleteket jelző három pontra kell klikkelni, és ki kell választani a Fizetési történetet. A kiválasztást követően ugyanazokat a lépéseket kell elvégezni, melyeket már az első verziónál részleteztünk. Bármelyik módszerre is került a választás, a végeredmény a Bizonylatlista oldalon könnyen ellenőrizhető.

Hogyan lehet szűrni a Bizonylatlista oldalon?

Az online számlázó programban egyszerűen lehet szűrni a kiállított bizonylatok között. Ráadásul ebben az esetben is többféle lehetőség áll rendelkezésre a kivitelezést illetően. Egyrészt lehet keresni a Bizonylatok oldal tetején található kereső által a bizonylatok szövegében.

Másrészt a Szűrők mezőben is lehet keresni, itt szűrési feltételek adhatóak meg. Például beállítható a kiállítás, a fizetés, valamint a teljesítés időpontja. Továbbá megadható a fizetési státusz, a bizonylattípus, valamint a számlatömb. A Billingo megkönnyíti az egyéni vállalkozás mindennapjait.

Hogyan lehet a Billingo-előfizetést meghosszabbítani?

A Billingo-előfizetés egyszerűen meghosszabbítható. Az érvényesség az Előfizetés/Áttekintés menüpont alatt található. Az előfizetés-megújítás kétféleképpen történhet. Bankkártyás előfizetés esetében a kiválasztott csomag lejártakor automatikusan levonásra kerül az előfizetési összeg a kártyáról. Így automatikusan meghosszabbításra kerül a csomag, nincs egyéb teendő. Fontos, hogy ez csak előzetes kártyaregisztráció során valósulhat meg.

Ha korábban átutalás lett kiválasztva, akkor a Billingo-előfizetés lejárta előtt nyolc nappal az online számlázó küld egy díjbekérőt, amit mihamarabb teljesíteni kell. Fontos, hogy az utalás során a közlemény rovatba meg kell adni a díjbekérő sorszámát. Ez a beazonosítás miatt fontos. Ezután egy-két napon belül megtörténik az aktiválás.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Melyik éri meg pénzügyileg? Az albérlet vagy a hitelből vásárolt lakás?

vas aug 1 , 2021
ShareTweetPinShareA fiatalok közül sokan tanakodnak azon, hogy melyik a jobb döntés: albérletben lakni, vagy felvenni lakáshitelt és lakást vásárolni? Mivel minden élethelyzet más és más, ezért nem lehet azt mondani, hogy mindenkinek ez vagy az a megfelelő választás. Mérd fel az igényeidet és a terepet! Általában az emberek nem azért […]
albérlet,. hitel, lakás

És még ez is...