Öt irodai termék, amit érdemes még idén beszerezni IV.

Itt az év vége, és a legtöbben csak pár nappal az ünnepek előtt kapnak észbe, hogy az éves költségkeret megmaradt részét még el kellene költenünk. Ilyenkor érdemes valóban hasznos termékeket vásárolni. A Leitz összegyűjtött öt irodai terméket, amit érdemes még idén beszereznünk, hogy a munkahelyen is gördülékenyen induljon az új esztendő.

4. Igényes jegyzetfüzet – hogy ne kelljen A/4-es lapokra körmölnöd
A digitalizáció és az elektronikus kütyük terjedése ellenére a számítógép előtt ülve, irodai munka közben vagy a belső meetingek, megbeszélések során még mindig gyakran jegyzetelünk papírra. Egy üzleti találkozón viszont valószínűleg Te sem szeretnél teleírt A/4-es lapokat gyűjtögetni magad előtt az asztalon. Ráadásul pár nap múlva már elég nehéz lesz követned, hogy az irodában melyik papírkupac melyik megbeszélés memóját tartalmazza. Ezért inkább szerezz be egy elegáns jegyzetfüzetet, amelyben jól elkülönítve, mégis egy helyen vezetheted a projektjeid emlékeztetőit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már nem a vírusok a legveszedelmesebb kártevők

sze dec 27 , 2017
A független és a piac szereplői által elfogadott AV-Comparatives vizsgálatai szerint folyamatosan javul a szoftverek hatékonysága. Míg 2009-ben egyszázalékos hibázási aránnyal az élre, s öt százalékkal még az élmezőnybe lehetett kerülni, ma már ez elképzelhetetlen. A 2017. július-novemberi eredmények alapján a lista minden szereplője 95 százalék feletti eredményt hoz, s […]
vírus