Annyira fenntartható az LG, hogy csak na!

Lee-Choong-hakHarmadik egymást követő évben választotta be az LG Electronicsot (LG) a világ 100 legfenntarthatóbb vállalata közé (Global 100 Most Sustainable Corporations in the World) a torontói székhelyű Corporate Knights. Az LG emellett a Davosban megtartott Világgazdasági Fórumon kiérdemelte az arany fokozatot is a RobecoSAM befektető cég által összeállított 2016-os Fenntarthatósági Évkönyvben. A legfrissebb globális fenntarthatósági listán az LG 44. helyen végzett, vagyis hét helyet javított az egy évvel korábbi eredményén.

„Az előttünk álló év során is folytatjuk az olyan, innovatív termékek megalkotását, melyek javítják a vásárlóink életminőségét, miközben kitartunk a társadalmilag felelős üzleti gyakorlat iránti elkötelezettségünk mellett. Ezek az LG vállalati identitásának alapértékeit jelentik, és hiszünk benne, hogy ez a filozófia nagyban javítja a vállalatunk piaci ökoszisztémára gyakorolt hatását” – mondta Lee Choong-hak, az LG Electronics alelnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ericsson: csökkenő forgalom, növekvő eredmény

csü jan 28 , 2016
Az Ericsson árbevétele 2015 negyedik negyedévében nyolc százalékkal növekedett az előző év azonos időszakához képest. Árnyalja a képet, hogy az összehasonlítható egységek és az árfolyamváltozások hatásával korrigált árbevétel egy százalékos csökkenést mutat. A társaság éves eredménye már több okot ad a bizakodásra: a jelentés szerint az éves árbevétel ugyancsak nyolc […]

Friss, ropogós