Synergon: lassan kész a FUTÁR rendszer

furtar-bkkNem vicc, április elsején megkezdte a Synergon a FUTÁR rendszer készre jelentését és átadásának adminisztrációját. A folyamat részeként a társaság már át is adott több, a teljes beruházás megvalósulásával összefüggő alprojektet.

A társaság közleménye szerint a Synergon olyan, a hétmilliárd forint összértékű projekt részprojektjeit zárt le, amelyek eredményeként a teljes rendszer készültségi foka megközelíti a 100 százalékot.

A következő hetekben tovább folytatja az informatikai társaság a három és fél éve készülő rendszer élesüzemű tesztelését, az esetleges hibák javítását, valamint annak a közel tíz százaléknyi, – mintegy 207 darab kötöttpályás járműnek – a fedélzeti szerelését, amelyek a Nemzeti Közlekedési Hatóság vizsgáztatását követve újból forgalomba kerülhetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A felhők felett VII. -- cloud a kocsikban

hét máj 12 , 2014
A napokban kiosztották a Hungarian Cloud Award 2014 díjakat: a legjobb cloud startup ötletnek járó különdíjat a Vemoco Telematics Kft. kapta, amely magánszemélyek, vállalatok és kormányzati szervezetek számára tervez cloud alapú telematikai szolgáltatásokat nyújtani. A 2014 májusban induló szolgáltatás célja, hogy az autókból származó információk révén biztonságosabbá és olcsóbbá váljon […]
felhő