Örömhír a QNAP NAS tulajdonosoknak: itt a Qsirch mobilra

A QNAP Systems, Inc. bemutatta a Qsirch mobil verzióját, amellyel a mobileszközünkön közvetlenül kereshetünk QNAP NAS-unkon. A fájlok azonnal megtekinthetők, letölthetők és megoszthatók, a felhasználók akár offline keresést is indíthatnak más QNAP alkalmazásokban. „A Qsirch mobilalkalmazással az volt a célunk, hogy teljes fájlkeresési élményt biztosítsunk a felhasználóink számára. A Qsirch QTS-ből és a böngészőbővítményekből való keresés mellett a felhasználók mostantól mobileszközükről is kereshetnek, így kényelmesebb módszert kívánnak a NAS-on tárolt adatok megtalálásához” – nyilatkozta Nina Ni, a QNAP termékmenedzsere.

A Qsirch alkalmazás mobilbarát felületet biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen megtalálják a keresett fájlt a több, mint hatezer fájltípus és több, mint harminc keresési feltétel használatával. A fájlok megtalálása után a felhasználók megtekinthetik, letölthetik és megoszthatják azokat. A Qsirch mobilalkalmazás támogatja egy, vagy akár több NAS-on is a keresést, ugyanakkor megkeresi az offline fájlokat más QNAP-alkalmazásokban is, beleértve a Qfile, Qphoto, Qmusic és Qvideo szolgáltatásokat. Rossz hír az iOS felhasználóknak, hogy az offline keresés csak Android esetén érhető el. A Qsirch mobilalkalmazás támogatja az iOS 9 (vagy újabb) és az Android 4.4 (vagy újabb) verziókat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Minden napra egy forradalom: itt az Electrolux távolról is irányítható robotporszívója

pén szept 8 , 2017
Az Electrolux bemutatta új robotporszívóját. Az Electrolux új porszívójával bővül a távolról irányítható termékek sora, a készüléket ugyanis egy mobilalkalmazáson keresztül tudjuk kontrollálni. Az applikáció lehetővé teszi a porszívózás idejének beállítását, valamint információt ad arról, hogy hol tart éppen a takarítás. Az Electrolux 3D Vision technológia segítségével a készülék pontosan […]
robot porszívó

És még ez is...