Dell: egyszerűen csak a legnyitottabb, a legrugalmasabb és a legpraktikusabb

broadcastA Dell bemutatta új Network Functions Virtualization (NFV) megoldásait és az ezekhez tartozó kezdőcsomagokat. A kezdőcsomagok a nyílt ökoszisztémából érkező partnerek, valamint a nyílt forráskódú szállítók szoftvereivel kombinált Dell rendszereket és szoftvereket kínálnak a távközlési hálózatok tesztelésének és bevezetésének felgyorsításához. A gyártó szerint az új megoldásai segítségével a távközlési szolgáltatók javíthatják meglévő szolgáltatásaik költségszerkezetét, valamint új szolgáltatások fejlesztését és bevezetését ösztönözhetik. Mindezt a nagyszerű, csodálatos és már-már hihetetlen ígéretet a távközlési és mobilszolgáltatási infrastruktúra virtualizációjával valósíthatják meg: az iparágban szabványos számítástechnikai és nyílt hálózati platformokon, különböző szoftvercsomagokkal működtethetik az infrastrukturális, felügyeleti, összehangolási és szolgáltatási tevékenységeket.

„Az NFV egy jelentős technológiai váltás, és egyben lehetőség a távközlési szolgáltatók számára. A Dell célja, hogy a legnyitottabb, legrugalmasabb és legpraktikusabb NFV platformot hozza létre: technológiánkat egy erős partnerökoszisztémával kombinálva támogatjuk a szolgáltatókat a szolgáltatásaik optimalizálásában” – mondta Marius Haas, a Dell vállalati megoldásokért felelős kereskedelmi vezérigazgatója és elnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Vigyázat! Nagyon terjed a Backoff malware

ked nov 11 , 2014
A Damballa hálózatbiztonsági cég legfrissebb kutatása szerint a Backoff névre keresztelt, a kártyás fizetések adatainak ellopására létrehozott káros kód terjedése az utóbbi időben drámaian felgyorsult. A hálózati adatforgalom folyamatos figyelésével és egyéb speciális módszerekkel végzett kutatás szerint augusztus és szeptember között 57 százalékkal növekedett a fertőzött eszközök száma. A malware […]
vírus hacker

Friss, ropogós