Debrecen-DE-BT: háromoldalú oktatási megállapodás

osztalyterem-tanuloA végzés előtt álló egyetemi hallgatók munkavállalói lehetőségeinek bővítésére, a középiskolások nyelvi képzésének támogatására háromoldalú oktatási együttműködési megállapodást kötött Debrecen önkormányzata, a Debreceni Egyetem (DE) és a British Telecom (BT). A megállapodás értelmében a BT elérhetővé teszi egyetemi diákoknak is a középiskolákban már sikeresen működő üzleti készségfejlesztő tréningjét és elindítja üzletinyelvtudás-javító programját.

Az üzleti készségfejlesztési tréningek keretében a BT munkatársai olyan készségek fejlesztését biztosítják, amelyek nélkülözhetetlenek a sikeres karrierépítéshez. Szerepel a tantárgyak között a karriertervezés, az időgazdálkodás, az interjútechnikák, a professzionális gondolkodásmód vagy a projektmenedzsment. A BT egy ösztöndíj-munkaprogram keretében tandíjat fizet a rászoruló, tehetséges fiataloknak, és munkát, fizetést is kínál számukra a vállalatnál, amivel lehetőséget kapnak arra, hogy egyetemi diplomával szakmai karrierbe kezdjenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Meg fogsz döbbenni: a világ informatikája számokban XLII.

ked okt 18 , 2016
Minden legyártott négy robotból egy Kínában kerül értékesítésre, amelynek robotikai piaca világviszonylatban is a legnagyobb növekedést produkálja. A Nemzetközi Robotikai Szövetség (International Federation of Robotics) adatai szerint 2015-ben, Kínában 68 ezer robotot értékesítettek, amely 2014-hez képest 17 százalékos növekedést jelent. A SANS 2016-os, fenyegetésekkel kapcsolatos tanulmánya (Exploits at the Endpoint: SANS […]

És még ez is...