Az Invitel HD-vel hódítana

LangsteinerMarianneA legfrissebb kutatásunk arra mutatott rá, hogy amennyiben adottak a minőségi, interaktív televíziózás feltételei, akkor ezt a lehetőséget a tévénézők ki is használják — nyilatkozta Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági vezérigazgató-helyettese. Hozzátette, hogy a felmérések szerint az év végére a háztartások felében lesz HD-képes televízió, így folyamatosan nő az igény a nagy felbontásban sugárzott tartalmak iránt. Az Invitel ügyfeleinek több mint harmada már rendszeresen néz HD műsorokat a televízióban, negyven százalékuk – saját bevallása szerint – leginkább a sportcsatornák műsorait követi nagy felbontásban – mondta Langsteiner.

Mindezeket figyelembe véve, a jelenlegi és prognosztizálható jövőbeni ügyféligényeket szem előtt tartva az Invitel május 1-jével 26-ra növelte a kínálatában elérhető HD csatornák számát, mellyel Magyarországon pillanatnyilag a legnagyobb választékot nyújtja. Ez a lépés része a lakossági termékportfólió megújításának. A vállalat sokat vár megújított csatornakínálatától, amelyet – májusban induló kampányában – új ügyfelei számára három hónapig teljes egészében elérhetővé tesz, még a legkisebb csomag mellé is.

Újdonság például a Mixer kiegészítő csomag, amellyel a digitális tévészolgáltatásokkal rendelkezők plusz öt csatornát válogathatnak össze egy 30-as listából a főcsomag kínálata mellé. Akiknek nincs lehetőségük, vagy nem kívánnak tévészolgáltatót váltani, illetve tévé-előfizetési szerződést kötni, az Ivitel számukra is nyújt minőségi tartalmat az úgynevezett OTT szolgáltatás keretében, internet-előfizetéssel és internetképes eszközzel nézhető tartalomszolgáltatás formájában. Az HBO GO és a FilmBox Live így tovább színesíti az Invitel gazdag tévés kínálatát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Német szoftver, az ArchiCad segíti Nepál újjáépítését

hét máj 11 , 2015
Magyar szakemberek által fejlesztett, de már 2007 óta a német Nemetschek Csoport tulajdonban lévő szoftver segíti majd a földrengés sújtotta Nepál újjáépítését. Reicher Péter, a Graphisoft magyarországi eladásokért felelős vezetője elmondta, hogy a harminc éve alapított céget egy francia NGO (nem kormányzati szerv) újjáépítésben évtizedes tapasztalatra szert tett “rohamépítész” csapata kereste […]