Változatos, mégis stabil munkára vágysz?

tanfolyam.huSzámtalan paraméternek meg kell egy munkának felelnie ahhoz, hogy valóban kielégítő legyen annak, aki végzi. Természetesen a fizetésnek hatalmas jelentősége van, ugyanakkor újra meg újra bebizonyosodik, hogy a pénz nem minden. A munkahelyi légkör, a megbecsültség érzése hasonlóan fontos, ahogy a munka jellegét sem lehet alábecsülni.

Alig akad olyan ember, aki ne vágyna arra, hogy változatos legyen a munkája, ugyanakkor a stabilitás is nagy jelentőséggel bír. Mai cikkünkben egy olyan szakmát járunk körbe, ami mindkettőt megadja annak, aki erre adja a fejét.

Ingatlanra mindig mindenkor szükség van!

Ha már amúgy is ingatlanosként dolgozol, akkor pontosan tisztában vagy azzal, hogy ingatlanokra mindig volt, van és lesz kereslet, így a Tanfolyam.hu ingatlanvagyon-értékelő képzése további pénzkereseti lehetőséghez juttathat majd téged is.

A képzés bemeneti feltétele az érettségi vizsga, valamint az ingatlanközvetítői szakma megléte, így már minden résztvevő fontos alaptudással érkezik a tanfolyamra.

Mivel minden adásvételt meg kell előznie az értékbecslésnek, ezért az ingatlan-értékbecslő szakma nélkülözhetetlen, kiváltképp ha banki hitel bevonására is sor kerül.

A képzés során ingatlangazdálkodási, ingatlanpiaci, műszaki és településrendezési, valamint vállalkozási és működési ismeretekre is szert teszel majd, valamint elsajátíthatod a szükséges értékelési és becslési módszereket. Sőt, értékbecslési riportot is megtanulsz készíteni, így teljes körűen el fogod tudni látni a megbízásaidat.

Számtalan lehetőség vár rád!

Ahogy már többször is említettük, ingatlanokra, és épp ezért az ingatlanokkal kapcsolatos szakmákra mindig szükség lesz.

Természetesen lehetőség van kizárólag magánszemélyek megbízására hagyatkozni, de stabil ügyfélszámot tud eredményezni az is, ha bankoknak kezdesz dolgozni. Az alkalmazotti lét ritkább, ezért érdemes a vállalkozói engedélyt kiváltani, valamint a szükséges tudást összeszedni a vállalkozás működtetéséhez. Szerencsére ez utóbbiban is nagy segítséget jelent majd a Tanfolyam.hu képzése.

Utálsz egy helyben ülni?

Nagyon sok ember roppant nehezen viseli a kötöttségeket, sőt, kevesen képesek napi nyolc-tíz órát egy helyben ülni. Számukra minden ingatlanos képzés és szakma ideális lehet, hiszen itt abszolút kombinálható az irodai munka és a változatos helyszíneken történő munkavégzés.

Mivel minden nap történik adásvétel, ezért ha ügyesen csinálod, akkor hamar híred megy, és az ügyfelek kézről-kézre fognak adni, hogy a bankokkal kötött megállapodásokat ne is említsük.

Ha szimpatikus számodra ez a jövőkép, akkor érdemes mindenképpen belevágni, hiszen már online is teljesíthetőek a kurzusok. Így pár hónap leforgása alatt új szakmáid lehetnek úgy, hogy szinte ki sem kell tenned a lábad az otthonod kényelméből.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Gazdálkodj okosan a saját virtuális erdődben

csü máj 11 , 2023
Az ÉnErdőm mobilalkalmazással bárki létrehozhatja saját virtuális erdejét, és kipróbálhatja az erdő ellenálló képességét segítő erdészeti megoldásokat, valamint megismerkedhet a klímaváltozás által érintett állatfajokkal is. A Természetvédelmi Világalap magyarországi képviselete, a WWF Magyarország közleménye szerint a mobilalkalmazás, amit a Madarak és fák napja alkalmából mutatott be a szervezet, megmutatja, hogyan […]
ÉnErdőm app

És még ez is...