Az RRC Hungary a Hitachi új disztribútora

Virágh Attila
Virágh Attila

Az RRC Hungary Kft., Magyarország egyik vezető, értéknövelt szolgáltatást nyújtó disztribútora hivatalos nagykereskedőként forgalmazza a Hitachi Data Systems (HDS) tároló megoldásait. A megállapodás – a kelet-európai és közép-ázsiai piacot lefedő, moszkvai és varsói központú – RRC Group disztribúciós vállalat, valamint a japán gyártó között létrejött nemzetközi együttműködés része. A Hitachi Data Systems – az ismert storage megoldási mellett – az értékesítési csatorna továbbfejlesztésével a technológiai portfólióját is tervezi bevezetni a kelet-európai piacokon. A megállapodás nyomán az RRC Magyarországon a térség országait tekintve az elsők között vette át a HDS disztribúciót egyik versenytársától.

„Mindenekelőtt szakmai tudásban jelenik meg a hozzáadott érték nálunk, jelentős technikai és szakmai támogatást is adunk a termékekhez, ezért olyan gyártókat tudtunk bevezetni a magyar piacra, amelyek közül többel exkluzív megállapodást kötöttünk” – mondta Virágh Attila, a magyar leányvállalat ügyvezető igazgatója. Hozzátette, saját raktárbázisunk, logisztikai hátterünk mellett oktatást, pénzügyi szolgáltatásokat, műszaki támogatást is adunk viszonteladóinknak, akik láthatóan keresik a friss üzleti potenciállal bíró technológiákat, termékeket és megoldásokat.

Tervezzük, hogy az idén elindítjuk hatodik üzletágunkat, amely professzionális szakmai, know-how szolgáltatásokat kínál majd viszonteladóinknak. Ezeket a szolgáltatásokat a divízióinkkal kapcsolatban álló viszonteladóink bérelhetik majd mindaddig, amíg házon belül is kiépítik a megfelelő kompetenciákat – mondta Virágh.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Okos GPS-st dob piacra a Mio

csü jún 4 , 2015
Ezekben a napokban kerülnek a hazai boltok polcaira a Mio újgenerációs Spirit autós navigációs eszközei, melyek közül a zászlóshajó a 7500 LM modell. A 800 MHz-es processzorral felszerelt eszköz az eddigieknél gyorsabb útvonaltervezést tesz lehetővé. A készülék a Phoenix 1.8 operációs rendszerrel, ötcollos méretű kijelzővel rendelkezik. Az eszköz LearnMe Pro […]

Friss, ropogós