Irodai catering az olajozottabb munkanapok érdekében

ordit.huA cateringszolgáltatások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is. Ennek fő oka az, hogy ez a kényelmi szolgáltatás lehetővé teszi azokban az irodákban is a gyors, helyben történő étkezést, ahol sem színvonalas büfé, sem étterem nem áll rendelkezésre.

De lássuk, milyen további lehetőségek rejlenek még ebben a szolgáltatásban a céges mindennapokra!

Mik azok a bekészítések?

Amikor nincs szükségünk összetett szolgáltatásra, csupán szeretnénk egy bőségesen megrakott asztalt különböző finomságokkal, akkor a bekészítés lehetőségével élünk. Ilyenkor nincs felszolgáló vagy kínáló személyzet. Mi biztosítunk egy asztalt az ételeknek, a cateringszolgáltató mindent elrendez, és az ő feladatuk ezzel véget is ért.

Neked is szükséged lenne egy színvonalasan bekészített asztalra az egyik szünetben? Az Ordit.hu oldalán catering és bekészítés egyaránt rendelhető változatos ételpalettával.

Állófogadások, kisebb rendezvények

Amikor nem igényelnétek nagyobb fogásokat a rendezvényre, csupán néhány könnyen bekapható falatot, akkor a hidegtálak és a fingerfoodok nagyon jó szolgálatot tudnak tenni. Bekészítésen keresztül mindkettőnek a helyszínre szervezése megoldható, ráadásul kimondottan szórakoztató formája ez a résztvevők megvendégelésének.

A fingerfood ugyanis többnyire nagyon kicsire készített verziója az ismert klasszikusoknak. Ez a méretváltoztatás pedig a legtöbbekből előhozza a gyermeki ént, hogy kicsit óriásnak érezhesse magát, de mindenképpen mosolyt csal az arcokra.

Egészséges alternatívák

Az egészséges életmód ma már a legtöbbek életében jelen van valamilyen formában. Sokkal tudatosabban élnek az emberek mint néhány évvel ezelőtt, így jóval többen igyekeznek odafigyelni arra is, hogy mit esznek. A legtöbb ételnek van valamilyen egészséges alternatívája, de alapvetően rendelhettek olyan összeállításokat is, amik egészséges ételekből állnak.

A gyümölcstálak például tipikusan azok közé az ételek közé tartoznak, amiket szinte bárki nyugodtan elfogyaszthat, viszont nem hördülnek fel rajta azok sem, akik vaskalaposan ragaszkodnak a megszokott életmódjukhoz, vagy a hagyományos fogásokhoz.

A gyümölcstálakat kimondottan változatosan és színesen lehet elkészíteni, ami biztosan feldobja az iroda hangulatát. Az apró vágások, bemetszések, szeletelési módok már-már művészivé varázsolják a gyümölcsökkel megpakolt asztalokat, a munkatársaknak pedig nincs más dolguk, mint hogy elfogyasszák ezeket az egészséges kis műalkotásokat.

Összességében tehát elmondható, hogy az irodai catering egyaránt alkalmas arra, hogy meglephessük az alkalmazottakat a hétköznapok során, és hogy a jeles napokon valami kiemelkedő kerüljön az asztalokra. Legyen szó bármelyikről, a végeredmény egy jóllakott és lojális csapat lesz!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A praktikus konyhabútor szettek

sze máj 10 , 2023
Változnak az idők, változnak a lakásbelsők is. Míg korábban a konyha a lakáson vagy házon belül általában egy távoli és elzárt “titokzatos” terület volt, ahol mindenféle fortyogás és bugyborékolás közepette készültek a különféle fogások, ma már központi térré nemesült. Az ide való bútorok is sokkal impozánsabbak, remekül fel is lehet […]
butorpiac.hu

És még ez is...