Folytatja a visszakapaszkodást a Samsung Zrt.

SamsungA Samsung Electronics Magyar Zrt. tavaly 758,58 milliárd forint forgalmat bonyolított le, ami 7,6 százalékkal magasabb az azt megelőző évnél. Ráadásul az üzemi eredmény még szebben, két számjeggyel növekedett; a korábbi 24,78 milliárdról 28,95 milliárd forintra, ami 16,8 százalékos növekedés. Nem csoda ezek után, hogy a Superbrands Magyarország jelenleg 22 tagú, független szakemberekből álló zsűrije immáron tizenkettedszerre tartotta érdemesnek a védjegy elnyerésére a társaságot.

A teljes képhez tartozik, hogy a társaság még mindig nem tudta elérni a 2011-es eredményét, 2012-ben ugyanis 80 milliárd forinttal esett vissza a társaság forgalma, ami 2013-ban újabb 20 milliárddal csökkent, elérve ezzel az elmúlt öt év mélypontját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az e-kormányzásról rendeznek konferenciát a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

ked máj 10 , 2016
Az úgynevezett többszintű e-kormányzásról, az infokommunikációs technológiák közigazgatásban való használatáról rendeznek konferenciát jövő héten Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE). Idén az NKE már harmadik alkalommal ad otthont e-közigazgatással és e-kormányzással foglalkozó konferenciájának – írta az egyetem. A csütörtökön és pénteken megrendezendő konferencia fő témája, hogy az infokommunikációs technológiák miként […]

Friss, ropogós