X-akták: a Microsoft olcsó telefon, épp egymilliárd embernek

2

androidA Microsoft Devices Group bejelentette a Nokia X2 okostelefont, a kiskeresetű embereknek szánt Nokia X készülékcsalád legújabb tagját, amelyet arra terveztek, hogy további egymilliárd ember számára juttassa el a mobilinternet és a felhő alapú szolgáltatások élményét. A két SIM-kártya fogadására képes telefon a Fastlane képernyő mellett egy 4,3” méretű ClearBlack kijelzőt, ötmegapixeles, autófókuszos, villanóval ellátott főkamerával rendelkezik. A Nokia X2 készülék várható kiskereskedelmi ára vagy 99 euró lesz. Az viszont biztos, hogy ezek az árak tényleg az alsóközép-kategória alját képviselik.

A Nokia X2 egyszerre kínálja az Android alkalmazások világát és a legnépszerűbb Microsoft szolgáltatásokat. A Fastlane képernyő használatával a felhasználók könnyedén válthatnak kedvenc alkalmazásaik között. Az észlény telefon kétmagos 1,2 gigahertzes Qualcomm Snapdragon processzorral és egy giga RAM-mal érkezik.

2 thoughts on “X-akták: a Microsoft olcsó telefon, épp egymilliárd embernek

  1. Kedves Mihály!
    Én voltam a figyelmetlen, amiért elnézést kérek!
    -szerk-

  2. Na, ne nincs itt az árban valami tévedés van. Mióta olcsó egy 993 eurós mobil? Ezt beszorozva 300 Ft-al 297900 Ft ár jön ki! Már elnézést, de egy Sony Xperia Z1 csúcsmobilt tokkal, vonóval Dominós csomagban potom 200 ezerért vesztegetik a Telekomnál. Nem nézte meg ezt a hirdetést, valaki egy kicsit jobban?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szűcs Imre korábbi technológiája elavult, na ki segített?

sze jún 25 , 2014
Szűcs Imre egyéni vállalkozó 6,1 millió forintot meghaladó uniós támogatást nyert el, így egy 15 332 815 forintos projekt eredményeként digitális televízió szolgáltatást volt képes beindítani. Ugyanis az egyéni vállalkozó korábban alkalmazott technológiája, módszere elavult, nem volt már képes a folyamatosan változó igényeket kielégíteni, ezért az eddiginél nagyobb teljesítményű eszközök beszerzése […]
televízió

És még ez is...