X-akták: a Microsoft olcsó telefon, épp egymilliárd embernek

androidA Microsoft Devices Group bejelentette a Nokia X2 okostelefont, a kiskeresetű embereknek szánt Nokia X készülékcsalád legújabb tagját, amelyet arra terveztek, hogy további egymilliárd ember számára juttassa el a mobilinternet és a felhő alapú szolgáltatások élményét. A két SIM-kártya fogadására képes telefon a Fastlane képernyő mellett egy 4,3” méretű ClearBlack kijelzőt, ötmegapixeles, autófókuszos, villanóval ellátott főkamerával rendelkezik. A Nokia X2 készülék várható kiskereskedelmi ára vagy 99 euró lesz. Az viszont biztos, hogy ezek az árak tényleg az alsóközép-kategória alját képviselik.

A Nokia X2 egyszerre kínálja az Android alkalmazások világát és a legnépszerűbb Microsoft szolgáltatásokat. A Fastlane képernyő használatával a felhasználók könnyedén válthatnak kedvenc alkalmazásaik között. Az észlény telefon kétmagos 1,2 gigahertzes Qualcomm Snapdragon processzorral és egy giga RAM-mal érkezik.

2 comments to “X-akták: a Microsoft olcsó telefon, épp egymilliárd embernek”
  1. Na, ne nincs itt az árban valami tévedés van. Mióta olcsó egy 993 eurós mobil? Ezt beszorozva 300 Ft-al 297900 Ft ár jön ki! Már elnézést, de egy Sony Xperia Z1 csúcsmobilt tokkal, vonóval Dominós csomagban potom 200 ezerért vesztegetik a Telekomnál. Nem nézte meg ezt a hirdetést, valaki egy kicsit jobban?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.