Oracle: a cél, hogy leegyszerűsítsük az adatkezelést

Juan Loaiza, az Oracle Mission Critical Database Technologies ügyvezető alelnökeAz Oracle bejelentette a Multiple-VM Autonomous Database elérhetőségét az Oracle Exadata [email protected] rendszeren. A Multiple-VM Autonomous Database lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy nagy rendelkezésre állású és biztonságosan külön kezelt autonóm adatbázis-példányokat hozzanak létre és futtassanak olyan Exadata [email protected] rendszereken, amelyeken nem autonóm Oracle-adatbázisok is futnak. Az infrastruktúra jobb kihasználása révén ez csökkenti az ügyfelek költségeit, és megkönnyíti az Autonomous Database bevezetését. A Multiple-VM Autonomous Database funkció a meglévő Exadata [email protected] ügyfelek számára ingyenesen elérhető egy „over-the-air” frissítésen keresztül.

„Az a cél, hogy drámaian leegyszerűsítsük az adatkezelést minden adatvezérelt alkalmazás számára, függetlenül a komplexitástól, a nagyságrendtől, a kritikusságtól vagy az érzékenységtől” – mondta Juan Loaiza, az Oracle Mission Critical Database Technologies ügyvezető alelnöke. „Azáltal, hogy az Autonomous Database ugyanazon az Exadata [email protected] infrastruktúrán fut, mint a nem autonóm adatbázisok, az ügyfelek könnyen telepíthetnek új autonóm adatbázisokat, és a meglévő adatbázisokat frissíthetik Autonomous Database-re, amikor készen állnak rá.”


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem az a kérdés, hogy átvernek-e a csalók, hanem az, hogy mikor

szo márc 19 , 2022
Mindenki a csalók céltáblájára kerülhet, ha van bankszámlája, neten vagy okostelefonon bankol, így akár a gyerekek is támadás áldozatai lehetnek. Ezért fontos, hogy a fiatalok idejekorán megtanulják, miről is van szó – olvasható a K&H Bank közleményében. A bűnözők körében az utóbbi években egyre nagyobb divat lett a kiberbűnözés, ezen […]
gyerek

Friss, ropogós