Nagy különbség van aközött, amire vágyunk és amit vásárolni fogunk

karacsonyAz eMAG webáruház saját felhasználói körében 2014 novemberében végzett felmérése szerint, az idei karácsonyi szezonban a legjobban vágyott termékek a telefon, táblagép vagy laptop, ezt a válaszadók 49 százaléka jelölte meg elsődleges vágyálomként, másodikként a televízió és szórakoztató elektronikai eszközök jelölték a legtöbben, 31 százaléknyian, míg a dobogó legalsó fokára az egyéb számítástechnikai eszközök kerültek, 26,6 százalékkal. A nemek szerinti bontást tekintve a férfiak okoseszközöket (telefon, táblagép és notebook: 50,8 százalék), TV-t és szórakoztató elektronikai cikkeket (37,8 százalék), valamint egyéb számítástechnikai eszközöket (37 százalék) szeretnének ajándékba kapni.

A nők szintén okoseszközöket (46,9 százalék), de másodikként háztartási cikkeket (39,5 százalék), harmadikként pedig a ruhákat (35,7 százalék) látnának szívesen a fa alatt. Nagy különbségek vannak aközött, amire vágyunk és aközött, amit vásárolni tervezünk idén karácsonykor. A férfiak nagy része okoseszközöket (31,8 százalék), szépségápolási termékeket (35,5 százalék) és háztartási cikkeket (34,7 százalék) tervez vásárolni szeretteinek karácsonyra, a nők pedig ruházati cikkeket (47,5 százalék), szépségápolási termékeket (42,1 százalék), könyveket (39,3 százalék), valamint játékokat (39,3 százalék).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Online képzési programot indít a NIH

csü dec 18 , 2014
Az Európai Unió Horizon2020 keretprogramjában való sikeres szereplés elősegítésére online képzési programot indít a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) februárban a hazai kis- és középvállalkozások részére – jelentette be Korányi László, a hivatal elnökhelyettese kedden sajtótájékoztatón, Budapesten. A programban való regisztrációt követően ingyen hozzáférhetővé teszik az e-learning tananyagot a hivatal honlapján, […]

És még ez is...