Online képzési programot indít a NIH

Korányi LászlóAz Európai Unió Horizon2020 keretprogramjában való sikeres szereplés elősegítésére online képzési programot indít a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) februárban a hazai kis- és középvállalkozások részére – jelentette be Korányi László, a hivatal elnökhelyettese kedden sajtótájékoztatón, Budapesten. A programban való regisztrációt követően ingyen hozzáférhetővé teszik az e-learning tananyagot a hivatal honlapján, első körben január 15-éig lehet jelentkezni — írja az MTI.

„A jövő innovációs bajnokai” címmel induló online képzés három modult tartalmaz, az egyik általános áttekintés nyújt az Európai Unió 2014-2020 között hatvanmilliárd euró forrást tartalmazó keretprogramjáról, a második részben jogi és pénzügyi tanácsokat adnak, a tananyag harmadik fázisában a pályázatok kitöltését mutatják be, illetve gyakorlati tapasztalatokat tesznek közzé sikeres pályázatokról – ismertette Csuzdi Szonja, a NIH főosztályvezető-helyettese a tananyag elemeit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megőrjíti a népeket a gyorsan merülő mobil

csü dec 18 , 2014
Az okostelefonnal rendelkezők 74 százalékának a legnagyobb problémát a készülékeik akkumulátorainak rövid üzemideje okozza – derül ki az NRC piackutató legfrissebb felméréséből. Az MTI-hez eljuttatott reprezentatív, online kutatás adatai szerint a 18-75 éves internetezők közel kétharmada használ okostelefont. Az arány a fiatalabb korosztálynál a legmagasabb, a 18-29 évesek 79 százaléka, […]
Android, okostelefon

És még ez is...