ITSH: 12,7 millió forintba kerül egy munkahely létrehozása

helpdeskAz IT Services Hungary Kft. 4,6 milliárd forintos beruházással 360 új munkahelyet hoz létre.

Az IT Services Hungary (ITSH) Kft. három vidéki telephelyén, Szegeden, Debrecenben és Pécsen 4,6 milliárd forintos beruházással 360 új munkahelyet hoz létre. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kiemelte: a kormány 650 millió forintos támogatásban részesíti a beruházást, amelynek révén az infokommunikációs vállalat még több céget tud majd kiszolgálni. Chris Wilson, az ITSH ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy az ITSH már tíz éve működik Magyarországon. A cég és a kormány tavaly stratégiai együttműködési megállapodást kötött.

Az ITSH Magyarország legnagyobb infokommunikációs munkáltatója. A német Deutsche Telekom-csoport tulajdonában lévő, Magyarország négy városában – Budapesten, Debrecenben Szegeden és Pécsett – jelenlévő cég a magyar ict-szektor egyik legdinamikusabban növekvő vállalkozása. A nyilvános adatbázis szerint a vállalat nettó árbevétele tavaly 50,08 milliárd forintra nőtt az egy évvel korábbi 44,57 milliárd forintról, adózott eredménye pedig a 2014-ben elért mintegy 867 millió forintról 2,26 milliárd forintra emelkedett egy év alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tavasszal kivirágzik a magyar internet

pén nov 4 , 2016
Tavasztól a szupergyors internet program 3500 településen fog megjelenni. A szupergyors internet programhoz kapcsolódóan 2018 végéig 2500-nál több településen történik fejlesztés mintegy 150 milliárd forintos ráfordítással, ennek következtében 3500 településen lesz elérhető ez a szolgáltatás — mondta a Digitális Jólét Programért (DJP) felelős miniszterelnöki biztos. Deutsch Tamás hozzátette, másfél év alatt […]