Tovább bővül a fuvarozók online piactere

Nagyot lép a Fuvar.hu: újabb 150 milliós befektetést kap az áruszállítók „Ubere”.

Újabb 150 milliós befektetést kapott a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőtől a Fuvar.hu. A mostani befektetésnek köszönhetően a társaság idén tovább növelné kiemelt szolgáltató partnereik számát. A Hiventures – amely a cég indulását is lehetővé tette Inkubációs befektetési programjának keretében – százötvenmilliós seed befektetésének köszönhetően idén a b2b szolgáltatások, többek között a csomagküldés területén szeretnének teret nyerni, elsősorban a hazai piacra koncentrálva. A szektorban várt erősödés már a cég nemzetközi terjeszkedését készíti elő. „2020-ban elsősorban a fejlesztői és értékesítői erőforrásainkat szeretnénk megtöbbszörözni. A tőkéből végre lehetőségünk adódik magasabb szintre emelni marketing tevékenységünket is, ami a hosszú távú bővülési céljaink szempontjából kulcsfontosságú. Idén szeretnénk egy olyan algoritmust is fejleszteni, mely fuvarláncokat készít a furgonosoknak és teljes útvonaltervet kínál több fel- és lerakási cím kiszolgálására. Ez óriási lépés lesz, hiszen ennek köszönhetően partnereink több szállítási feladatot tudnak majd ellátni nálunk egyidőben, és nem kell rakodási terveket, idő- és költségbeosztást végezniük” – vázolja a terveket Szucsányi-Borza Sebestyén, a Fuvar.hu alapítója.

Számok
A startup mára több mint ezerháromszáz fuvarozó partner ajánlataival dolgozik és több mint tízezer szállítás esetében hozták össze sikeresen a megrendelőket a szolgáltatókkal. A Fuvar.hu jelenleg közel négyezer regisztrált megrendelővel rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az USA nem tűri a kínai propagandát

csü márc 5 , 2020
ShareTweetPinShareWashington diplomáciai képviseletté nyilvánította az Egyesült Államokban dolgozó öt kínai médiumot – jelentette be az amerikai külügyminisztérium. „Ez az amerikai székhelyű öt vállalat nem független hírszolgáltató, valójában a (kínai) kormány ellenőrzése alatt áll” – állapította meg a külügyminisztérium egyik szóvivője. A döntés a Hszinhua (Új Kína) állami hírügynökségre, a China […]
USA vs. Kína

És még ez is...