A mobilparkolás hívószáma: 763

mibil-parkolasAz egész országban egységesen 763-ra változik az sms és a telefonhívás alapú, úgynevezett adhoc közterületi mobilparkolás hívószáma 2014. július 1-jétől. Az új rendszernek köszönhetően a korábbi 42 helyett hetven közterületi parkolási társaság területén lesz elérhető a szolgáltatás.

Az autósok július 1-jétől hét közterületi mobilparkolást kínáló szolgáltatón keresztül tudnak díjfizetést kezdeményezni. A három mobilszolgáltatón keresztül továbbra is elérhető lesz a mobilegyenleg terhére történő, sms- és telefonhívás alapú, úgynevezett adhoc mobilparkolás, a közös behívószám azonban 810-ről 763-ra változik. A 810-es számon próbálkozó autósok sms-ben kapnak értesítést arról, hogy a szolgáltatás ott már nem érhető el, és az adhoc mobilparkolást a 20/30/70 763 xxxx (változatlan parkolási zóna szám) számon indíthatják el — olvasható a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Karas Mónika új kitüntetéseket alapított

hét jún 30 , 2014
Karas Mónika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke rendeletben alapított kitüntetéseket, elismeréseket. A jövőben az NMHH feladatkörével összefüggő kiemelkedő tevékenység, teljesítmény elismeréseként, a hírközlés és a média területén kiemelkedő szakmai munkát nyújtó hazai és külföldi szakember, az NMHH feladatai megvalósításában, szakmai tekintélyének erősítésében tartósan kimagasló színvonalon tevékenykedő közszolgálati tisztviselő, valamint munkavállaló szakmai […]