Már szolgáltatásokat is kinál a Vatera

Hazánkban is egyre többen keresnek rá interneten a különböző szolgáltatásokra, és maguk a szolgáltatók is ezt a hirdetési formát kedvelik a leginkább – többek között ez derült ki a Vatera friss felméréséből.

Az online piactér az eredményekben is tükröződő felhasználói igények alapján az új, Szolgáltatás kategóriával bővítette kínálatát, így a vaterázók mostantól néhány kattintással találhatnak nyelvtanárt, villanyszerelőt, fodrászt vagy akár költöztetőt, akik a leendő ügyfelek számára egy rövid videóban is bemutatkozhatnak. A Vatera a felmérés által is alátámasztott igények alapján alakította ki az új, Szolgáltatás kategóriáját valamint annak funkciót. Így többek között terület alapon is szűrhetők a hirdetések, és a közvetlen telefonos kapcsolatfelvétel is lehetővé vált a piactéren megszokott „Megveszem/Kosárba” gomb helyett. A közeljövőben a Vatera további hasznos funkciók bevezetését tervezi a valós felhasználói igényeket követve.

A hagyományos hirdetésekhez képest az egyik legnagyobb újdonság a videó-feltöltési lehetőség, amelyet a válaszadók 67 százaléka hasznosnak vél, hiszen megkönnyítheti a megfelelő szolgáltató kiválasztását. Ez az arány a megkérdezettek életkorával párhuzamosan egy-két százalékkal emelkedik, vagyis a kor előrehaladtával a bizalom egyre fontosabbá válik a megfelelő szolgáltató kiválasztásánál.

A válaszadók 35 százaléka leginkább a számítástechnikai eszközökhöz, illetve mobiltelefonokhoz kapcsolódó szolgáltatásokra kíváncsi – akár érdeklődőként, akár hirdetőként. Emellett 27 százalékuk elsősorban a szabadidő eltöltéséhez (például sport, fotózás, táncoktatás), míg 26 százalékuk szerelési, építési munkálatokhoz venne igénybe vagy épp ajánlana fel valamilyen szolgáltatást. A takarítás, háztartás, kert alkategória iránt jelenleg a vaterázók 18 százaléka érdeklődik. Jó hír számukra, hogy mostantól a Rendi online takarítás-közvetítő szolgáltatásait is néhány kattintással megrendelhetik a Vaterán, ráadásul január végéig a Vaterán keresztül leadott megrendelésekre 20 százalék kedvezményt is biztosítanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A szilveszteri jókívánságok sem a régiek már

pén jan 6 , 2017
A szilveszteri jókívánságokat is egyre inkább interneten küldik az emberek – többek között ez derült ki a távközlési szolgáltatók ünnepi tapasztalataiból. A Telenor közlése szerint 2015. december 31-hez képest több mint ötven százalékkal nőtt mind a neten gratulálók száma, mind az általuk felhasznált adatmennyiség 2016 utolsó napján. Tavaly szilveszterkor 124 terabájtot […]
szilveszter