Klassz: kiváló, kattogós billentyű játékosoknak

AOC GK400 billentyűKipróbálásra kölcsön kaptuk az AGON by AOC GK500 billentyűzetet a gyártótól.

A GK500 mechanikus 104 gombos billentyűzete első látásra megnyerte a tetszésünket: semmi sallang, teljes billentyűzetként is csak a lehető legkisebb helyet foglalja el az asztalon. Sarkai lekerekítettek, elegáns alumínium csík fut körbe a billentyűzeten. A gyártó logója az iránygombok és a szövegnavigációs sziget között helyezkedik el, a visszajel/ző lámpák nagyok, vörös fénnyel világítanak. A számítógépes kapcsolatot megteremtő USB kábele szövetborítású.

A készülkhez adnak egy mágnesesen rögzíthető csuklótámaszt is. Mi nem éreztük, hogy a használata segítette volna a csuklónk pihentetését, ráadásul így több helyet is foglal az asztalon az eszköz, de biztos sokaknak támasz lesz… A háttérvilágítás a billentyűk alján is látszik, minket nem zavart, mert amúgy tökéletes egyenletességgel és fényerővel világítják meg a billentyűken a karaktereket.

Az Outemu Red kapcsolóknak viszonylag halk, kellemes kattogós hangja van. A gombok rugalmasak, elég két milliméternyit lenyomni az érzékeléshez. Az AOC G-menu alkalmazással a billentyűzet világításának szinte minden tulajdonsága szabályozható. A komplett AOC-ökoszisztéma (monitos, egér) világítását összehangolhatjuk, hogy -némi megszorítással- egyszerre hullámozzanak a fényárban.

A kipróbálásra kapott tesztkészülék billenytyűzetkiosztása angol nyelvű volt. Ha magyar kiosztású változatot kaptunk volna, tuti elkunyeráltuk volna.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szent István-napi alkalmazás a turisztikai ügynökségtől

ked aug 9 , 2022
ShareTweetPinShareAz augusztus 20.-i négynapos ünnepségsorozatra készült ingyenes mobilalkalmazás segíti a programok és a szolgáltatások közti eligazodást a fővárosban – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ). A leglátogatottabb alkalmazásboltokból a mobiltelefonokra ingyenesen letölthető applikációban megtalálható minden ünnepi hivatalos esemény, valamint a szórakoztató programok is. Változatos műsorkínálat, családi és gyermekprogramok, valamint könnyűzenei […]
tüzijáték

És még ez is...