AOC

Keresés

AOC q27g2u monitorAz 1967-ben alapított AOC vállalat egy globális vezető monitor és informatikai kiegészítő gyártó és a világ legnagyobb LCD gyártójának, a TPV Technology Limited-nek a leányvállalata. Az AOC átfogó termékportfóliója innovatív, ergonomikus, környezettudatos és stílusos megoldásokat kínál professzionális és személyes alkalmazásokhoz egyaránt.

Az AOC almárkája, az AGON by AOC a világ egyik legerősebb nagy teljesítményű játékmonitor-portfólióját és három kategóriába csoportosított játékkiegészítők teljes ökoszisztémáját kínálja: Az AOC GAMING az alapjátékosoknak, AGON a versenyjátékosoknak és AGON PRO az esport rajongóknak és a profi esport játékosoknak készült. 2020 óta az AGON by AOC az első számú játékmonitor-márka és a játékosok első számú választása világszerte.


 

Next Post

eMAG

sze nov 22 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareAz eMAG Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb online kereskedője. A 18 éve alapított vállalat olyan technológián alapuló szolgáltatásokat vezetett be, amelyek segítenek az ügyfelek számára, hogy időt és pénzt takarítsanak meg. A Marketplace csatornán keresztül az eMAG lehetőséget biztosít azoknak a kis-, és középvállalkozásoknak, akik szeretnék egy magasabb szintre […]
eMAG - Extreme Digital