dentsu: Turóczi felért a csúcsra

A képen (balról jobbra): Turóczi András a dentsu Hungary új vezetője, Novák Péter, a dentsu Hungary leköszönő vezetője és Petr Chajda, a dentsu Central Europe vezetője a dentsu Hungary 30 éves születésnapi partiján 2022 decemberében.A távozó Novák Pétert Turóczi András váltja a dentsu magyarországi leányvállalatánál.

2023. február 1-jétől Turóczi váltja Novákot a dentsu Hungary Kft. vezérigazgatói posztján. Az új vezető, aki több mint két évtizede dolgozik a cégcsoportnál, immár 15 éve lát el különböző vezetői feladatokat, mostani kinevezéséig a dentsu médiatevékenységét irányította. Turóczi gyakornokként csatlakozott a Kirowskihoz 2001-ben, így a kezdetektől fogva részt vett a digitális média csapat kiépítésében és 2007-től 2011 végéig üzletágvezetőként irányította az akkor piacvezető területet. 2012-ben kinevezték az Aegis Media csoport digitális részlegének vezetőjévé, majd 2014-ben a Dentsu Aegis Network Hungary média szolgáltatásokért felelős vezetője lett. 2016-ban elindította itthon az Amplifit. Kinevezése előtt a dentsu média szolgáltatásainak vezetője volt, miközben az Amplifi márka hazai vezetőjeként a cégcsoport média szolgáltatásaihoz kapcsolódó kereskedelmi és innovációs területet is felügyelte.

„Örömmel nézek elébe az új kihívásoknak, az egyre növekvő számú feladatnak. Csak az elmúlt néhány hónapokban olyan új partnerekkel gazdagodott ügyfélkörünk, mint az Auchan, a Beiersdorf, a BMW, az Unicredit és a Zalando” — jelentette ki Turóczi.

„Üdvözöljük Andrást az új pozíciójában, személye és az elmúlt években az általa vezetett Dentsu Media területének látványos fejlődése komoly biztosítéka annak, hogy sikereink a következő időszakban tovább folytatódnak. Péternek köszönettel tartozunk az elmúlt években elért remek magyarországi eredményeinkért, ami nem csupán piaci pozícióink megerősítésében, hanem a kiemelkedő ügyfélelégedettségben is megmutatkozik.” — üdvözölte a fedélzeten Turóczit Petr Chajda, az anyavállalat, a Dentsu Aegis Network Central Europe GmbH vezetője.

A volt vezető, Novák karrierje a Matávnál indult, amit a Matávnet online médiaértékesítési csapatának kiépítése követett. A Kirowskinál töltött tíz éve alatt a cég az ország legsikeresebb digitális marketing ügynökségévé vált. Ezután az Origo CEO-helyettese lett, majd különböző online szolgáltatások fejlesztésében segédkezett, mielőtt elvállalta a Használtautó Kft. CEO posztját. 2017-ben tért vissza a dentsu-hoz, ahonna most saját kezdeményezésére távozik a vezérigazgatói székből. „Nagyon büszke vagyok mindarra, amit ezzel a nagyszerű csapattal az elmúlt évek során közös munkával elértünk. Jó szívvel adom át a feladatokat Andrásnak, akivel az elmúlt években nagyszerűen működtünk együtt, és aki a garanciáját jelenti a dentsu töretlen további fejlődésének” — mondta búcsúzóul a Novák.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Bullitt műholdas megoldásával térerő nélkül is lehet üzenetet váltani

hét jan 23 , 2023
A Bullitt Group brit telefongyártó bemutatta kétirányú műholdas üzenetküldő szolgáltatását a Bullitt Satellite Connectet, ami megbízhatóságot és nyugalmat jelenthet azoknak, akik gyenge lefedettséggel bíró területen élnek, dolgoznak vagy ilyen helyen töltik szabadidejüket. A Bullitt saját fejlesztésű szoftvert és szolgáltatási komponenseket készített, hogy műholdas üzenetküldést biztosítson egy egyszerűen használható over-the-top (OTT) […]
Bullit műholdas telefon

És még ez is...