Kistelepülések a GLS célkeresztjében

GLS csomagpontA GLS Hungary a jövőbeni hálózatbővítése során az eddigieknél nagyobb figyelmet fordít a kisebb településekre.

A csomaglogisztikai szolgáltató közleménye szerint a társaság által üzemeltetett csomagautomaták száma – a magyar szolgáltatók közül elsőként – idén májusban lépte át az ezret, s ma már ez a szám eléri az 1250-et. A szolgáltatás jelenleg háromszáz településen érhető el, a legújabb bővítéssel a rekesz kapacitás száztízezerre bővült. A kilencven depóból és a több mint 2250 átadópontból álló hálózatával a GLS Hungary Magyarország egész területén elérhető, de számos településen az ügyfeleknek nincs lehetőségük rugalmas csomaglogisztikai szolgáltatások közül választani. A csomagautomata-hálózat régiós szintű átvizsgálása után döntött úgy a vállalat, hogy a jövőbeni bővítések során kiemelt figyelmet fordít a kettő-négyezres településekre is.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. árbevétele 2022-ben 80,1 milliárd forint, egy évvel korábban 68,75 milliárd forint volt. A társaság 2022-ben 21,74 milliárd forint nyereséggel zárt, 2021-ben 18,72 milliárd forint volt az adózott eredménye.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Friedl távozik

vas szept 24 , 2023
ShareTweetPinShareFriedl Zsuzsanna, a Magyar Telekom személyzeti vezetője 2024. január 1-én a T-Systems Internationalhez távozik. Utódának kiválasztása folyamatban van. 2024. január 1-től a T-Systems Nemzetközi hr-vezetőként Friedl meghatározó szerepet tölt be a Deutsche Telekom leányvállalatánál. A hr-tevékenységek összehangolása mellett kiemelt feladata a szervezet fejlesztése annak érdekében, hogy a globális szinten jelen […]
Friedl Zsuzsanna, a Magyar Telekom HR igazgatója

És még ez is...