Szabó a Deutsche Telekomhoz igazolt

Szabó MelindaSzabó Melinda kereskedelmi vezérigazgató-helyettes 2022. szeptember 15-től a Deutsche Telekom Csoportnál folytatja karrierjét Senior Vice President pozícióban.

A Deutsche Telekom vezetősége az európai tagvállalatok b2c szegmensének növekedéséért felelős pozícióval bízta meg Szabót, a Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettesét. A kinevezés 2022. szeptember 15-től hatályos. „Megtisztelőnek érzem a nemzetközi kinevezést és nagy örömmel csatlakozom a Deutsche Telekom Csoporthoz. Új feladatkörömben az európai szegmens kereskedelmi tevékenységének irányításáért leszek felelős. Ez egy egészen új, izgalmas kihívás, de a cél változatlan: szolgáltatásaink, hálózataink és programjaink által biztosítjuk ügyfeleinknek a digitális előrelépést. Ugyanakkor, magyar kollégáimtól nehéz szívvel búcsúzom. Munkatársaim felkészültsége és elkötelezettsége példa nélküli, melynek köszönhetően az elmúlt években új márkastratégiánkkal sikerült ügyfeleink elégedettségét tovább növelni és a Magyar Telekom stratégiai vállalását, Magyarország digitalizációját erősíteni. Köszönöm kollégáimnak az elkötelezett munkát és a sok kedves, személyes élményt” — mondta kinevezése kapcsán Szabó.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Angyalbefektetést kapott a Redmenta

szo aug 27 , 2022
Az oktatástechnológiával foglalkozó magyar társaság, a Redmenta Edutech Kft. (Van egy Redmenta Nonprofit kft. is ugyanarra a címre bejegyezve. A -szerk- megj.) 140 ezer eurós befektetést kapott angyalbefektetőktől. A befektetéssel a társaság felskálázza a hazai értékesítést, és megkezdi a nemzetközi piacra lépést is. “Jó alap számunkra, hogy már most 250 […]
Angyal