Erdélyi a CETIN hr-igazgatója

Erdélyi Emőke, a CETIN Hungary Zrt. hr-igazgatójaA CETIN Hungary Zrt. toronycég Erdélyi Emőkét nevezte ki hr-igazgatónak.

A humánerőforrás-menedzsment területén közel húsz évnyi tapasztalattal rendelkező Erdélyi június 30-ától felügyeli a mintegy kétszáz alkalmazottat foglalkoztató infrastruktúraszolgáltató hr-tevékenységét. Feladata a vállalat stratégiájának támogatása is, amelynek célja a hagyományos adatcsatlakozási és infrastrukturális szolgáltatások nyújtása mellett az ügyfélközpontú, biztonságos és komplex digitális hálózati megoldások agilis biztosítása.

Erdélyi a pályafutása során dolgozott az Invitel Távközlési szolgáltató Zrt-nél, a Hewlett-Packardnál és az Erste Banknál. A CETIN-hez a Skanska Ingatlan Magyarország Kft.-től érkezik, ahol – először hr business partneri majd 2018-tól hr menedzseri pozícióban – a vállalat teljes körű humánerőforrás-feladataiért felelt először Magyarországon, majd Romániában is, mindkét országban a vezetőség részeként.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Holdon túlról is látható fejlesztés a kormányhivatalokban

csü júl 6 , 2023
Valamennyi kormányhivatalon belüli és a más államigazgatási szervek közötti ügyintézés folyamatát, és az egységes területi államigazgatás optimalizált és elektronikus ügyintézés fejlesztését eredményezték a 2023 júniusában lezárult gigantikus informatikai fejlesztések. „A kormány egy hatalmas léptékű közigazgatási reformba kezdett a 2010-es években, amelynek a 2011-ben megalakult kormányhivatali rendszer volt az egyik első […]
ügyfélszolgálat

És még ez is...