A Holdon túlról is látható fejlesztés a kormányhivatalokban

YouTube video player

Valamennyi kormányhivatalon belüli és a más államigazgatási szervek közötti ügyintézés folyamatát, és az egységes területi államigazgatás optimalizált és elektronikus ügyintézés fejlesztését eredményezték a 2023 júniusában lezárult gigantikus informatikai fejlesztések.

„A kormány egy hatalmas léptékű közigazgatási reformba kezdett a 2010-es években, amelynek a 2011-ben megalakult kormányhivatali rendszer volt az egyik első lépése” – jelentette ki az „EKEIDR Egységes irat- és folyamatkezelő rendszer területi közigazgatásra történő kiterjesztése”, valamint a „Területi államigazgatás egységes működését támogató rendszerfejlesztések” című kiemelt projektek zárórendezvényén György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára. Az épített környezetre, tehát az épületek megújítására, új kormányablakok megnyitására összpontosító fejlesztések közben indultak azok az informatikai fejlesztések, amelyek most zárulnak le. Az államtitkár emlékeztetett: az EKEIDR fejlesztés egységes központi elektronikus dokumentumkezelő rendszert vezetett be valamennyi kormányhivatalban, ami -még szép- sikeresen működik.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Korlátozzák az USA egyes kormányzati szervezeteit, hogy bejegyzésekről egyeztessenek közösségi médiacégekkel

csü júl 6 , 2023
ShareTweetPinShareEgy szövetségi bíró cenzúra miatt kedden megtiltotta az amerikai kormány egyes szereplőinek, hogy egyeztetéseket folytassanak bejegyzésekről közösségi médiavállalkozásokkal. Louisiana állam szövetségi kerületi bírója, Terry Doughty tiltó jogi végzése egy 2022-ben indított per részeként született, amelyet a Louisiana és Missouri államok igazságügyeit irányító főügyészek indítottak. A beadványban azt feltételezték, hogy az […]
Terry A Doughty bíró

És még ez is...