Akciózik a Vodafone

iskola osztályA Vodafone a tanévkezdésre reagálva, fél évig fél áron teszi elérhetővé otthoni internet szolgáltatásait.

A 4iG leányvállalata, a Vodafone Magyarország szerint az augusztus-szeptemberi időszakban számottevően megnő az érdeklődés az otthoni internet és tévé szolgáltatások iránt. Ennek hátterében főként az iskolakezdés áll: az új tanév beköszöntével több családban felmerül az igény a vezetékes internet szolgáltatás igénybevételére – annál is inkább, hiszen a frissen egyetemre került diákok önálló életet kezdenek, ezzel új, önálló ügyfélként lépnek a telekommunikációs piac fogyasztói közé.

Erre a megnövekedett igényre reagál a Vodafone: minden újonnan megkötött otthoni internet vagy internet és TV előfizetés esetén az első hat hónapban ötven százalék kedvezményt nyújt az internetszolgáltatás díjából. A beetető kedvezmény 2023. augusztus 15. és 2023. október 31. között megkötött új lakossági internetelőfizetés esetén automatikusan aktiválódik, majd a fél év leteltével a szolgáltatás a szerződésben foglalt alapáron lesz elérhető. A tanévkezdést támogató kedvezmény csak határozott időre szóló új előfizetés esetén vehető igénybe a Net L és Gigabit Net csomagokkal, e-Pack szolgáltatással együttvéve. A kedvezmény időtartamáig a villámgyors Gigabit Net otthoni internet csomag havi 3495 forint áron érhető el, azaz a kedvezményes időszak leteltével közel hétezer forintra nő.

Az akció mellett további kedvezményekben részesülhetnek az új Vodafone ONE előfizetők is: a szolgáltató 2023. augusztus 15-től azon meglévő mobil ügyfeleknek, akik új otthoni internetelőfizetést kötnek, 15 napra szóló korlátlan belföldi mobil adatot kínál. Mindezek mellett a Vodafone WiFi pótló szolgáltatása az Internet Pro díjcsomagokban állandó szolgáltatásként is elérhető, a Super WiFi jelerősítő eszközzel pedig az ingatlan távoli pontjain is megbízható lehet az otthoni internet, amelyet szintén szolgáltatásként biztosít ügyfeleinek a Vodafone Magyarország.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Végre megfejtették a hatékony hormontárolás titkát

ked aug 29 , 2023
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) kémikusai a fehérjék normális és kóros téralkatának vizsgálata közben felfedezték, hogy az amiloidok nemcsak a neurodegeneratív betegségek kialakulásánál vannak jelen, hanem jótékony folyamatokban is részt vesznek, például a vércukorszint egyensúlyának szabályozásában. Perczel András kutatócsoportjának felfedezése segítségével sikerült megérteni, hogy a hormonfehérjék egyedi térszerkezeti és raktározási […]
kémia

És még ez is...