Ezek a világ TOP 1%-ának gyémántjai. Kíváncsi vagy? Mutatjuk!

gyemantgyuru.huA tökéletesség pontosan meghatározható.

Legyen szó élsportról, gazdagságról vagy épp tudományról, a világ TOP 1%-ába bekerülni nagyon nehéz és hatalmas teljesítmény.

Igazi ritkaság. Ugyanez igaz a gyémántokra is. Eláruljuk, mi kell ahhoz, hogy egy drágakő kiérdemelje a tökéletes értékelést.

Mindenből van legjobb, legszebb, legtökéletesebb, nem lehet ez másképp a gyémántokkal sem.

A világ gyémántkitermelő területei ontják a drágaköveket és egyre több laboratórium is készít már mesterséges gyémántokat, mégis, nagyon kevés az, ami igazán tökéletes. Egészen pontosan az összes gyémánt mindössze 1%-a az, ami valóban annak nevezhető.

A De Beers gyémántház megalkotta a tökéletes gyémánt fokmérőjét, amelyet a Forevermark gyémántoknál alkalmaznak.

A Forevermark magasan képzett gyémántszakértői az egész világról származó drágakövek közül választják ki a valóban kiemelkedő szépségű darabokat.

Ezeket azután hagyományos, vagy épp egyedi eljegyzési gyűrűkbe, karikagyűrűkbe és más csodálatos ékszerekbe foglalnak.

De mit is jelent a Forevermark színvonal?

A gyémántszakértőknek nincs könnyű dolga, hiszen pontosan meghatározott keretrendszer alapján kell minősíteniük a gyémántokat.

Ahhoz, hogy egy drágakő Forevermark gyémánt lehessen, először is makulátlanul tisztának kell lennie, mentesnek mindenféle szennyeződéstől, repedéstől, zárványtól.

Másodszor nagyon fontos, hogy a színe tökéletes legyen és csiszolása hibátlan, melyet a legmagasabb színvonalon készítenek el. Forevermark gyémánt csak víztiszta, úgynevezett fehér gyémánt lehet.

A harmadik legfontosabb dolog pedig a gyémánt súlya, a karátszám az, amit megvizsgálnak a szakemberek.

Ha a drágakő minden kritériumnak megfelel, akkor egy egyedi, lézerrel gravírozott azonosítóval jelölik meg a Forevermark központjában és egy tanúsítványt is kiállítanak arról, hogy az adott gyémánt egyedi és tökéletes, mint minden ékkő, ami ettől az ékszerháztól kerül ki.

Ezzel a módszerrel még inkább igazzá válik a mondás, miszerint a gyémánt örök! Ha pedig egy pazar és elegáns karikagyűrűbe kerül befoglalásra egy Forevermark gyémánt, a végtelen és életre szóló szerelmes szimbolizálja tökéletességével.

Tudta? A Forevermark gyémántok cserélhetőek!

No persze nem úgy, mint egy cipősarok, de tény, hogy az ékszerház egészen különleges ékszereket készít, többféle kollekciót dob piacra a klasszikus stílustól kezdve a modernebb alkotásokig.

Mégis, nem ezt mondanánk a legnagyobb vonzerejének, már persze az egyedi gyémántok mellett.

Sokkal inkább az szól mellette, hogy az egyes modelleket, akár más méretű Forevermark gyémánttal is elkészítik, így maximálisan kielégítve a vásárlók igényeit.

Ráadásul, ezzel a módszerrel egészen egyedi ékszerek és karikagyűrűk hagyják el az ékszerház műhelyeit, így viselőjük biztos lehet abban, hogy kedvence sehol sem jön vele szembe.

Ez az élmény már csak akkor fokozható tovább, ha az ékszer is egyedi tervezésű, amit külön a megrendelő számára készítenek el a márka ékszerészei és az ötvösei.

Természetesen a Forevermark gyémántokat tartalmazó ékszereket évente ingyen ellenőrzik a márka ékszerészei.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az AH elvesztette köztulajdon jellegét

sze febr 23 , 2022
ShareTweetPinShareAz Antenna Hungária Zrt. (AH) többségi tulajdonrészének apporttal megvalósuló tőkeemelés eredményeként történő megszerzéséről. A 4iG Nyrt. közzétette, hogy a magyar állam képviseletében Mager Andrea, nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter és a 4iG megállapodtak a 4iG-nek az AH-ban történő tulajdonszerzésével kapcsolatos részvényjegyzési és apportálási megállapodás végrehajtásának zárásáról. A zárási […]
Mager Andrea, nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter

És még ez is...