Két dudás nem fér meg egy kis-közepes országban: átszervezések a Magyar Telekomnál

Goda Gábor, a Telekom Rendszerintegráció Zrt., a Magyar Telekom vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyetteseÁtszervezi információ-technológiai és telekommunikációs szolgáltatásait a Deutsche Telekom magyar leányvállalata.

Február 1-től egy új társaságba integrálják az it és telekommunikációs szolgáltatásaikat. Az új társaság, a T-Systems Magyarország Zrt.-ből -elhagyva a magyar jelzőt- alakul át Telekom Rendszerintegráció Zrt.-vé. A változást követően a Magyar Telekom közép- és nagyvállalati ügyfelei egységesen Telekom márkanév alatt vehetik igénybe a telekommunikációs és az it-szolgáltatásokat, havidíjas formában, egy kézből, egy szolgáltatótól. A hazai vállalatok egyedi rendszerintegrációs igényeit a megszokott formában, külön cégben támogatja a Magyar Telekom csoport. Az új nevet kapott társaság vezetője és a Magyar Telekom vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese továbbra is Gonda Gábor.

Februártól havidíjas, azonnal igénybe vehető, telekommunikációs és it-szolgáltatásokat egyben kínáló csomagokat ajánl közép- és nagyvállalati ügyfelei számára a Magyar Telekom. A szolgáltatásokkal komplex informatikai megoldások és infrastruktúra mellett jövőtálló, fenntartható, skálázható megoldásokat biztosítanak, melyek képesek együtt fejlődni a vállalattal, igazodva a változó igényekhez. Így egy megrendeléssel vehetnek igénybe bérelt vonali internetet és Anti-DDoS szolgáltatást, az instantPhone felhő alapú vállalati telefonrendszer pedig eszközberuházás nélkül biztosít kiváló kommunikációs megoldást egy vagy akár több telephellyel rendelkező vállalatok számára.

„A megváltozott piac megváltozott megközelítést igényel részünkről egyaránt, éppen ezért forradalmian új kiszolgálási modellekre is szükség van. Partnereink jelenlegi problémáira adunk gyors választ, hiszen egy kézből vehetnek igénybe digitális szolgáltatásokat, olyan formában amire éppen szükségük van. Mindezt komplex és sok esetben nagyobb beruházást igénylő fejlesztés nélkül” – nyilatkozta Gonda.

-szerk-(Igen, valóban megváltozott a piac, nyakukon a 4iG. Na, de hogy forradalmian új modell, meg beruházás nélküli fejlesztés… Ez így már eleve vesztes játszma. A -szerk- megj. )


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Erdélyi fejedelmeket ábrázoló festményeket digitalizáltak

vas jan 29 , 2023
ShareTweetPinShareBefejeződött a gyulafehérvári Batthyáneum könyvtár erdélyi fejedelmeket ábrázoló festményeinek a digitalizációja, új felfedezést is tettek a szakemberek. Az intézmény közlése szerint a római katolikus egyház által visszakövetelt gyulafehérvári Batthyáneum könyvtár vezetősége bejelentette, hogy „rendkívüli eredménnyel” fejeződött be a képtár tizenegy fejedelemportréjának a digitalizációja. Ezek az Erdélyi Fejedelemség legfontosabb időszakának uralkodóit […]
Báthory Gábor

És még ez is...