OTP: csúcsokat döntöget a Simple alkalmazás

SimplePayEgy évtized alatt több mint 130 millió tranzakciót bonyolított le a Simple applikáció, illetve mintegy háromszázmilliót a SimplePay rendszerei – közölte az OTP Mobil.

Benyó Péter, az OTP Mobil ügyvezetője tájékoztatása szerint az idén megújították a Simple alkalmazást, illetve bővítették a funkciókat ételrendelési lehetőséggel, valamint a hamarosan elérhető SuperShop fejlesztésekkel. A Simple alkalmazás működésében 2022 rekordév volt: a tranzakciók száma meghaladta a 31 milliót, ez 48 százalékkal több a 2021-esnél. A SimplePay online fizetési felület mára több mint húszezer elfogadóhellyel rendelkezik az országos szolgáltatóktól az induló kisvállalkozásokig szinte valamennyi szegmensben.

A forgalom értéke tavaly meghaladta az 1416 milliárd forintot, 42 százalékkal nőtt alig egy év alatt. A SimpleBusiness-hez az indulás óta több mint háromezer partner csatlakozott, az ügyfelek több mint háromszázezer tranzakciót hajtottak végre mintegy hatmilliárd forint értékben. A fejlesztésnek köszönhetően az évi harmincmillió forint alatti forgalmú vállalkozások is könnyedén el tudják fogadni a kártyás fizetéseket.

Az OTP Mobil Kft. adózott eredménye az elektronikusan elérhető beszámoló adatai szerint 2022-ben 1,51 milliárd forintot tett ki, szemben az egy évvel korábbi 910 millió forinttal.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

B2B: Nagyot nőtt a késve fizetések aránya

csü jún 22 , 2023
Húsz százalékkal nőtt a késve fizetések aránya a magyar vállalatok közti kereskedelemben, a vállalatközi számlák negyven százalékát a határidő lejárta után fizették ki a magyar vevők az elmúlt 12 hónapban. Az Atradius hitelbiztosító fizetési szokásokról szóló elemzése szerint az elmúlt egy évben a magyar cégek 55 százaléka fizetett időben a […]
Atradius

És még ez is...