NETGEAR: valami csoda lesz az új multigigabit switch technológia

A NETGEAR egy teljesen új sztenderdet állított fel a rugalmasabb hálózati felépítéshez az iparág első multigigabit switch-cseivel. Az összes üzleti, a kis irodai vagy otthoni eszközök mindegyike az általa használható legmagasabb sebességű kapcsolatot, így azok optimalizálva érhetők el. Az üzleti felhasználók választhatják a már megszokott 100 Mbps, 1 Gbps, vagy 10 Gbps sebességű, illetve az új 2,5 és 5 Gbps-os kapcsolatot anélkül, hogy új kábelek behúzására lenne szükség. Összesen 7 switch jelenik meg a NETGEAR kínálatában, melyek támogatják a kábeles és optikai kábeles csatlakoztatást, az asztali és a rackes kivitelben is.

Általában a 10-Gigabites switch-csek 1 Gigabites kapcsolatot biztosítanak azon eszközöknek, amelyek nem rendelkeznek 10Gigabites csatlakozással, azonban a Netgear Multi-Gigabit termékcsaládja azon eszközöknek is az elérhető legmagasabb sebességet tudják biztosítani, melyek például 2,5, vagy 5 Gbps sebességgel rendelkeznek. Mostanában például egyre több otthoni felhasználásra szánt alaplap használja az 5Gbps csatlakozót. Így a már meglévő kábelezéssel, mindig a lehető leggyorsabb kapcsolatunk lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Épp 20 éve indult a kereskedelmi internetszolgáltatás Magyarországon

szo okt 21 , 2017
Október 15-én ünnepeltük a magyar internetezés napját: 1991-ben ezen a napon kapcsolódott a netre a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetének első számítógépe. Ekkor jött létre az első magyar internetcím, a sztaki.hu, a 192.84.225.1 „történelmi” ip-címen. A következő néhány évben még csupán az akadémiai és az egyetemi szféra kapcsolódhatott […]
internet

Friss, ropogós