Direkt kifelejtették a tükröt az EOS M100-ból

Már megint egy új, tükör nélküli fényképezőgépet mutatott be a Canon: az EOS M100-at.

A fényképezőgép beépített digitális szűrői és a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a fotókat néhány másodperc alatt fel lehet tölteni a közösségi oldalakra akár különleges filterekkel is. A Canon EOS M100 használata könnyen megtanulható, így az új tükör nélküli (MILC) fényképezőgép ideális választás azoknak, akik eddig telefonnal vagy kompakt géppel fotóztak és a korábbinál jobb minőségű felvételeket szeretnének készíteni. Az új modell fekete, fehér és szürke színváltozatban lesz kapható, amelyekhez kilencféle színben elérhető fedlapból lehet majd választani, de különböző nyakpántok is elérhetők lesznek hozzá.

Az EOS M100 érintőképernyőn át elérhető menürendszerét eleve az okostelefonokhoz hasonlóan könnyű kezelni: két ujjal egyszerűen bele lehet nagyítani a felvételekbe, és egyetlen ujjmozdulattal lehet lépkedni a fotók között. Emellett olyan szoftveres segédprogram is fut a gépen, amely elmagyarázza az egyes funkciók használatát, például azt, hogy milyen beállításokat érdemes használni a háttér elmosásához, vagy az adott jelenet színeinek kiemeléséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Változások a SES-12 és a SES-14 műholdak pályára állításában

szo szept 2 , 2017
A SES bejelentette, hogy a SES-12, valamint a SES-14 műholdak pályára állításában változások várhatók: az új megállapodások értelmében a SES-12 a SpaceX Falcon 9-es hordozórakétájának segítségével, a SES-14 pedig az Ariane 5-tel áll majd pályára várhatóan 2018 első negyedévében. Az említett változások hozzásegítik a SES-t szolgáltatásaik minőségének javításához Latin-Amerikában, a […]
műhold

És még ez is...