Indul a Nikon 24/7 fotópályázata

nikonA Nikon Értékesítési Magyarország Kft. harmadszorra indította el a Nikon 24/7 fotópályázatát. A verseny ezúttal is a márka Facebook oldalain zajlik egy alkalmazáson keresztül, ahol a verseny három hete alatt a pályázók letölthetik a feladatul kapott témákat, és feltölthetik a nevezendő fotókat. A korábbi évekhez képest annyi változás történt, hogy idén a pályázók eldönthetik, hogy profi vagy amatőr kategóriában indulnak el. A profi kategória fődíja egy AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF-ED objektív, az amatőr kategória fődíja pedig egy Nikon COOLPIX P340-es fényképezőgép, amit a Nikon szakmai zsűrije ítél oda.

A verseny lényege idén sem változott: a jelentkezőknek három hét alatt három lehetőségük van arra, hogy teljesítsék a heti feladatokat, azaz fotókat töltsenek fel a hét megadott témában. A pályázók minden hétfőn tíz órakor ismerkedhetnek meg a heti kihívással, a versenybe bármikor be lehet kapcsolódni, a fotók feltöltési határideje azonban nem változik, vagyis aki később csatlakozik, kevesebb idővel számolhat. Aki legalább egyszer időre teljesítette a feladatokat, azaz 168 órán belül feltöltötte hét téma hét fotóját, már esélyes a főnyereményre. A megmérettetésre kizárólag friss, tehát a verseny ideje alatt készült nagyfelbontású fotókat várnak. A pályázaton csak fényképezőgéppel készített alkotásokkal lehet részt venni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Check Point megóv a Shellshocktól

ked szept 30 , 2014
A Check Point Software Technologies Ltd. bejelentette, hogy behatolásmegelőző (IPS) védelmi megoldást adott ki a GNU Bourne Again Shell (Bash) ‘Shellshock’ sérülékenység ellen. „A Shellshock sok rendszert támadhatóvá tesz, olyan globális hatása van, mely jóval túllép bármely más hálózati sérülékenységen” — mondta Dorit Dor, a Check Point termékekért felelős elnök-helyettese. […]