Közös megegyezés: felbontják Harry herceg és nejének Spotify-szerződését

Meghan és Harry hercegKözös megegyezéssel megszűnik Harry hercegnek és feleségének, Meghan, sussexi hercegnőnek a Spotify streamingszolgáltatóval kötött szerződése.

A The Guardian híre szerint a pár Archewell Inc. podcastvállalkozása a Spotify-jal 2020-ban aláírt megállapodás óta csupán egy podcastsorozatot készített Archetypes címmel. A Variety értesülése szerint a Spotify több tartalmat várt az Archewell Audiótól, Harry és Meghan viszont szerette volna, ha műsoraikat nem csak kizárólag a Spotify forgalmazhatja. A házaspár 2020 januárjában mondott le a brit királyi család magas rangú tagjaként ellátandó hivatalos funkcióiról, és új életet kezdett Amerikában. Az Archewell jövedelmező üzleti kapcsolatokat kötött egyebek mellett a Netflix és a Spotify szolgáltatókkal.

Tavaly a korábbi amerikai elnök, Barack Obama és felesége, Michelle Obama is befejezte Spotify-jal való együttműködését, amely podcastjukat szintén exkluzív szerződéssel forgalmazta, és inkább az Amazon Audible vállalkozásával kötött szerződést.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A magyar vállaltok erősen összpontosítanak

szo jún 17 , 2023
A Magyarországon működő vállalatok többsége a digitális átállásra összpontosít, ma már csupán 34 százalékuk nem tekinti ezt lényeges kihívásnak. A K&H innovációs felmérése a legjelentősebb emelkedést a gépi tanulások alkalmazásában mérte, azon belül is főképp a személyre szabott ajánlat-, szolgáltatás- és termékkidolgozásban. Egyre népszerűbb emellett a kockázatelemzési és csalásfelismerő felhasználás, […]
gyermek innováció

És még ez is...