Bővítette adatközpontját az Invitech

Kis Albert, az Invitech infrastruktúra és társszolgáltatói vezérigazgató-helyetteseBővítette adatközpontját az Invitech. A társaság jelenleg öt adatközponttal rendelkezik, ebből négy Budapesten, egy pedig vidéken található, most már összesen mintegy négyezer négyzetméternyi alapterületen. A társaság most a főváros X. kerületében található datacenterében, a DC10-ben adott át új termeket, amelyekben mintegy tízezer új szerver helyezhető el, felkészülve jelenlegi és jövőbeni ügyfeleinek, a nemzetközi trendekbe illeszkedő igényeire. Érdemes megemlíteni, hogy Magyarországon kizárólag ebben a létesítményben találhatóak TIER III-as minősítésű géptermek is, azaz a nemzetközileg elfogadott követelményrendszer szerint, ma hazánkban ebben az adatközpontban garantálható a legmagasabb szintű minősített biztonság — áll a társaság közleményében.

„A DC10 bővítése és optikai hálózatunk folyamatos fejlesztése is mind azt a célt szolgálja, hogy ügyfeleink igényeit minél jobb minőségben tudjuk kielégíteni, ezáltal is hozzájárulva a digitalizáció itthoni terjedéséhez. Ma Magyarországon ez az adatközpont rendelkezik a legmagasabb szintű minősítéssel, mind az információbiztonság, mind pedig a rendelkezésre állás tekintetében világszínvonalat nyújtunk” – fogalmazott Kis Albert, az Invitech infrastruktúra és társszolgáltatói vezérigazgató-helyettese a bővítés kapcsán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Többen vettek számítógépet, mint telefont a járványidőszakban

hét máj 31 , 2021
Az elmúlt egy évben szinte teljesen digitalizálódott az életünk. A koronavírus-járvány hatására szinte hozzánőttünk a telefonunkhoz és a számítógépünkhöz, hiszen a virtuális térben dolgozunk, tanulunk, beszélgetünk a szeretteinkkel, „járunk” koncertre, színházba, moziba. Ám ez komoly kihívás elé állítja a gépeinket, hiszen még gyorsabb teljesítményre és még több adat tárolására van […]
IBM személyi számítógép