Ha vége a szerelemnek, dugjuk el a mobilunkat, tabletünket

selfie-after-sexEgy dombóvári nő tett feljelentést 2014. október 4-én, mivel volt élettársa, R. Cs. 2014. szeptember 30-án délelőtt alávaló módon magáévá tette a telefonját és táblagépét. A nő a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársainak elmondta, először azt hitte, elvesztette a telefont, ám a készülékre egy helyi, használt telefonokat árusító üzletben ráismert a fia.

Az egyenruhások R. Cs. 28 éves györei lakost lopás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A tolvaj beismerő vallomást tett, ezért szabadlábon védekezhet. A rendőrök mindkét eltulajdonított eszközt lefoglalták, és visszaadták a sértettnek. A Bűnügyi Osztály lezárta a nyomozást, az ügyben keletkezett iratokat a Dombóvári Járási Ügyészségnek vádemelési javaslattal átadták — írja a police.hu.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mobil fronton egyre élesebb a helyzet

csü dec 11 , 2014
Összesen 295 500, azaz 2,8-szer több új kártékony mobil programot azonosítottak az idén, mint 2013-ban. 12 100 mobil banki trójait azonosítottak az idén, kilencszer többet, mint az előző évben. A támadások 53 százalékát a felhasználók pénzére pályázó mobil trójaival követték el (sms-trójaiak, banki trójaiak). Az androidos készülékeket használók 19 százaléka […]
vírus