Lakat alatt a “számítógépalkatrész-maffia”

merevlemezSzámítógép alkatrészeket hirdettek különböző internetes oldalakon az elkövetők, ám az átadott eszközök használhatatlannak bizonyultak — fülön csípték őket. Történt ugyanis, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse bejelentést kapott, hogy ismeretlen zsiványok 2014. meleg júniusa és 2014. ugyancsak hőhullámos decembere között különböző internetes hirdetési oldalakon számítógép alkatrészeket, főként videokártyákat és merevlemezeket kínáltak eladásra. A sértettek minden esetben az oldalakon megadott telefonszámon jelentkeztek, ahol egy férfivel beszéltek, azonban a megvásárolni kívánt kiegészítőket már Levelek nagyközség különböző helyszínein egy fiatal, ám a bűn útjára lépő nő adta át a részükre.

A sértettek miután rájöttek arra, hogy a megvásárolt termékekkel rútul becsapták őket, hiába hívták a hirdetőt a korábban megadott telefonszámon, többé már nem volt elérhető. A hatóság kéri, hogy akinek a sérelmére az elmúlt időszakban hasonló bűncselekményt követtek el vagy az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A UNIT4 globális partnerszervezetet épít

ked dec 30 , 2014
A UNIT4 üzletiszoftver-gyártó bejelentette, hogy kibővíti globális partnerhálózatát, ami kulcsfontosságú szerepet tölt be a vállalat növekedési stratégiájában. A partnerszervezet kiépítése érdekében egy regionális menedzsment csapatokból álló hálózatot hoznak létre, szoros együttműködésre lépve az egyes UNIT4 leányvállalatokkal világszerte. Ezek a csapatok kooperáción alapuló üzleti környezetet biztosítanak a UNIT4 termékeinek; partnereikkel együttműködve továbbfejlesztett […]