Új táblagépet mutatott be a Huawei

A Huawei bemutatta legújabb táblagépét, a MediaPad M5-öt.

A gyártó 2K kijelzővel és ívelt, 2,5D üveggel szerelte fel táblagépét, amely két méretben, – 8,4 és 10,8 hüvelyk – idén tavasszal kerül kereskedelmi forgalomba. A MediaPad M5 kisebbik verziója kettő, míg a nagyobbik négy, 3D hanghatású, sztereó hangszórót kapott. A tízhüvelykes táblagép kezelését a Huawei M-Pen okostoll is segíti. A gyártó a Kirin 960-as széria új, saját fejlesztésű processzorát építette a MediaPad M5-be. A chip lehetővé teszi, hogy a tablet a legkülönbözőbb feladatokat is ugyanolyan gyorsasággal hajtsa végre. A csúcsteljesítményért a készülék hosszú élettartamú akkumulátora felel, amely a Huawei gyorstöltési technológiájával biztosítja az eszköz folyamatos használatát a felhasználó számára.

A nyolchüvelykes MediaPad M5 5100 mAh, míg a tízhüvelykes verzió 7500 mAh teljesítményű akkumulátort, valamint mindkét verzió Huawei gyorstöltőt kapott. ’Pogo Pin’-ek segítségével a táblagép nagyobb méretű verziójához akár billentyűzet is csatlakoztatható. A tízhüvelykes MediaPad M5-höz elérhető lesz továbbá a Huawei M-Pen is, az okostoll 4096-szintű érzékenységgel képes követni a felhasználó mozdulatait, könnyen alkalmazható írásra, tervezésre és rajzolásra. Az M-Pen-en különböző funkciójú gombok is helyet kaptak: segítségükkel villámgyorsan elkészíthetők és eltávolíthatók a tablet jó minőségű képernyőfelvételei. A Huawei MediaPad M5 tízhüvelykes változata Magyarországon várhatóan március második felétől lesz elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nagyot nőtt a Szállás.hu árbevétele tavaly

hét febr 26 , 2018
Tavaly 30,9 százalékkal, 3,4 milliárd forintra nőtt a Szállás.hu online szállásfoglaló oldal árbevétele az előző évhez képest – közölte a társaság. A belföldi turizmus idén hét-tíz százalékot nőhet az előrejelzésük szerint. A Szállás.hu által közvetített forgalom elérte a 23,5 milliárd forintot, míg 2016-ban 16 milliárd forintot tett ki. A cég […]
Forint