Ha valami hiányzik a kezedről: megérkezett a Galaxy Watch3 okosóra

okosóraA Samsung bemutatta a Galaxy Watch3 okosórát. A készülék zökkenőmentesen csatlakoztatható a Galaxy Ökoszisztémába.

A Galaxy Watch3 egy luxuskaróra jellemzőivel rendelkezik. Az eredeti Galaxy Watch-nál az új változat 14 százalékkal keskenyebb, nyolc százalékkal kisebb és 15 százalékkal könnyebb lett, ennek ellenére az elődeinél nagyobb kijelzővel érkezik. A Galaxy Store több mint nyolcvanezer óraszámlapot kínál, de akár egyedi grafikákkal is kicsicsázható a számlap. Az eszköz negyven különböző konfigurációt kínál a számlap személyre szabásához, így a felhasználók a számukra legfontosabb információkat jeleníthetik meg azon. A Watch3 pedig új egészségügyi és fitnesz funkciókkal is bővült. A Véroxigén-szint mérés (SpO2) lehetőséggel mérhető és követhető az oxigénszaturáció szintje és ehhez igazíthatók a wellness célok is. A Galaxy Watch3 érzékeli, ha a felhasználó elesik és automatikusan SOS üzenetet küld az előre meghatározott kontaktoknak.

A Galaxy Watch3 könnyedén működik együtt más Galaxy eszközökkel, így a Galaxy Note20 család telefonjaival is. A felhasználók automatikus válaszokat állíthatnak be szöveges- és képüzenetekre is, a telefonon érkezett emojikat és fotókat pedig a csuklójukon is megnézhetik. Az okosórával egyszerre több eszközön is könnyedén irányíthatók a mobilos élmények. Az okostelefonon lejátszott zene a forgatható gyűrűvel, a telefon egyes funkciói pedig egyszerű gesztusokkal is vezérelhetők, például a kéz ökölbe szorításával fogadhatók hívások, a csukló forgatásával pedig némíthatók az értesítések. Azok számára, akik hosszabb időt töltenének a telefonjuk nélkül, az LTE modellekkel közvetlenül is fogadhatók hívások és kezelhetők üzenetek, valamint lehetőség nyílik zenelejátszásra vagy alkalmazások indítására is.

A Galaxy Watch3 Magyarországon 2020. augusztus 21-től lesz elérhető. Azok a felhasználók, akik 2020. augusztus 5. és augusztus 20. között rendelnek Galaxy Watch3 készüléket, vezeték nélküli töltőt és sportszíjat kapnak ajándékba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Toshiba laptopoknak annyi

ked aug 11 , 2020
Hivatalosan is felhagy a Toshiba a laptopgyártással, miután az utolsó részvényeit is átadta a Sharpnak. Az üzletág eladása két éve kezdődött, amikor a Toshiba a pc-üzletága részvényeinek a 80,1 százalékát eladta a Sharpnak 36 millió dollárért. A múlt héten a részvénycsomag maradéka is a Sharphoz került. A Sharp már két […]
Toshiba T1100