Gyakornoki programmal erősít a Lufthansa Systems

repuloA Lufthansa System Hungária IT Young Professional Programjába június 10-ig jelentkezhetnek az általános szoftverfejlesztési tudással és magabiztos angol nyelvismerettel rendelkező pályakezdők. A program kiemelt célja, hogy ne egyből a „mélyvízbe dobja” a jelentkezőket, hanem az első két hónapban az elméleti és gyakorlati technikai oktatáson keresztül fejlessze az időgazdálkodás, a közönség előtti szereplés és a csapatmunkában való munkavégzés készségeit is. Az ezt követő szakaszban minden résztvevő saját mentort kap, aki a szakmai kérdésekben és az integrációban egyaránt segítséget nyújt.

Az előző években is támogatta a Lufthansa a pályakezdők innovációs ötleteit: a repülőgépek megrakodását irányító Load alkalmazás nagysikerű 3D-s megjelenítő szoftverét például egy frissen végzett gyakornok – azóta állandó munkatárs – alkotta meg. A gyakornoki program nem csak munkáltató szempontból sikeres: a korábbi résztvevők jelentős többsége évekkel a képzések után is a Lufthansa Systemsnél képzeli el a jövőjét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A T-Systems bevezette a ServiceNow szolgáltatást

hét máj 16 , 2016
A T-Systems Magyarország bevezeti a ServiceNow elnevezésű felhőalapú szolgáltatását. A ServiceNow rendszer gyors, testreszabott, és egységes vállalati működést tesz lehetővé. A felhasználók többek között olyan automatizált kiszolgálási funkciókhoz jutnak, amelyek nagyobb üzemeltetési biztonságot nyújtanak számukra, jelentősen javítják a kapcsolattartást, illetve üzleti és naprakész információkat biztosítanak számukra. Az új rendszer 18 […]
felhő