Applikációkkal árasztja el a világot a Xerox

megoldasNégy új, a mobil nyomtatást elősegítő alkalmazást vezet be a piacra a Xerox. A Xerox Print Service Plug-in androidos applikációval a felhasználók számos nyomtatás-előkészítő feladatot elvégezhetnek a telefonjukon. Kiválaszthatják a nyomtatandó dokumentumokat, fotókat, vagy akár weblapokat. Meghatározhatják a színeket, dönthetnek a papírok összetűzésről, leválogatásról, illetve beállíthatják rajta keresztül a biztonsági nyomtatás funkciót. A Xerox Mobile Print Cloud 3.0 applikáció a multifunkciós ConnectKey képes berendezések hatékonyságát növeli a távoli és biztonságos nyomtatás elősegítésével. A ConnectKey appon keresztül bármely e-mail címre küldhető nyomtatásra váró dokumentum. Az alkalmazás pin kódot ad, ami lehetővé teszi, hogy a dokumentumok biztonságos módon kerüljenek ki a nyomtatóból.

Az iOS és Android verzióban is letölthető Xerox Mobile Print 3.5 egy korábbi, díjnyertes mobil nyomtatási megoldás frissített változata. Az alkalmazást arra fejlesztették, hogy az irodai dokumentumokhoz a munkahelytől távol is hozzá lehessen férni, és azokat gyorsan, precízen, biztonságosan ki is lehessen nyomtatni. Külön előnye, hogy bármilyen nyomtatóra el lehet vele küldeni a dokumentumokat. A dokumentumkezelési folyamatokat megkönnyítő applikáció a Xerox-on kívül, más gyártók készülékeivel is kompatibilis. A Xerox Mobile Link alkalmazással a felhasználók személyre szabott munkafolyamat kezelő felületet alakíthatnak ki a mobil eszközeiken. Ennek köszönhetően távolról vezérelhetik a Xerox-os multifunkciós berendezésüket, menedzselhetik a dokumentumaik továbbítását a felhőbe, faxkészülékre, e-mail címre, vagy más végpontba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kitüntetésekkel erősít a Logitech

sze máj 20 , 2015
A Logitech bejelentette, hogy hét termékét is elismerték az International Design Awards kitüntetéssel. A Logitech G402 Hyperion Fury Ultra- gyors FPS játékos egér és a Logitech ConferenceCam Connect arany, a Logitech G302 Daedalus Prime MOBA játékos egér, a Logitech Keys-To-Go és az Ultimate Ears’ UE MEGABOOM egyaránt ezüst, a Logitech […]
taps