Megérkezett az Alcatel IDOL4 és IDOL4S

Alcatel-IDOL4Magyarországra is megérkezett az Alcatel IDOL 4 készülékcsalád. Az Alcatel IDOL 4 készülék csomagolásnak kettős funkciója van. A nyilvánvaló védelmi szerep mellett a doboz egyben egy Google tanúsítvánnyal rendelkező VR szemüveg is. A VR szemüveg az IDOL 4 és 4S okostelefonnal együtt nyújtja a virtuális valóság utánozhatatlan élményét. Az Android M operációs rendszerhez virtuális valóság tartalmakat is mellékelt a gyártó, melyek a VR Store menüpontban érhetők el.

Az Alcatel IDOL 4 további újdonsága az extra oldalsó Boom gomb, mely intuitívan segít kihasználni a telefon kiemelkedő tulajdonságait. Attól függően, hogy zenét hallgatunk, fotózunk vagy játszunk, a Boom gomb megnyomásával állíthatunk a mély hangokon, sorozatfotót készíthetünk vagy növelhetjük a sebességet. Hívás közben megnyomva növeli a hangerőt. A Boom gomb igény szerint testre szabható, beállítható, hogy kedvenc alkalmazásunkat indítsa el. Az IDOL 4 és 4S már megvásárolható, kártyafüggetlenül 90 ezer forint alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az EU erősíti az együttműködést a kiberbiztonsági ágazat szereplőivel

csü júl 7 , 2016
Az Európai Bizottság (EB) megállapodást írt alá a kiberbiztonsági ágazat szereplőinek képviselőjével és társulást hozott létre, amelynek köszönhetően Európa felkészültebbé válik a kibertámadásokkal szemben, és javulhat az ágazat versenyképessége — írta keddi közleményében az uniós testület. A cselekvési tervbe illeszkedik az első európai kiberbiztonsági köz-magán társulás keddi létrehozása is, amellyel […]
Európai Unio zászló