Minden, amit tudni kell a Heinz sportfogadási stratégiáról

bet22.comA Heinz fogadás bemutatása 

A szerencsejátékok világa egyre terjeszkedik, viszont amíg például a nyerőgépes játékok világáról több oldalnyi cikket találhatsz, a fogadási típusokról ez kevésbé mondható el, épp ezért ebben a cikkben bemutatjuk neked az egyik legnépszerűbb fogadási típust, a Heinz fogadást.

A sportfogadás területén beszélhetünk egyszeri, kombinált és összetett kombinációs fogadásról is. A Heinz stratégia az utóbbiba tartozik. Az összetett kombinációs fogadás – system fogadásnak is szokták nevezni – kiemelkedő előnye, hogy akkor is tudunk nyereménnyel gazdagodni, ha nem sikerül az összes mérkőzést helyesen megtippelni.

Számos ilyen stratégia létezik, vannak olyan fogadási formák, amelyek inkább kezdőknek és vannak olyanok, amelyek inkább haladóknak, profiknak éri meg jobban. Mielőtt választunk egy fogadási formát, járjunk utána a feltételeknek, és győződjünk meg arról, hogy a stratégia megfelel-e nekünk.

A Heinz fogadás esetén 6 eseményt kell megtippelni. Ebből a 6 eseményből fog keletkezni 57 fogadásunk. Ha van már 4 biztos tipped, akkor elég nagy az esélye, hogy profitálni fog a fogadásod. Ha olyan jól tippeltél, hogy mind a 6 mérkőzés bejött, akkor pedig hatalmas nyereményre számíthatsz. A cikk további részében megismerjük a Heinz előnyeit, hátrányait, és megnézzük, hogy pontosan hogyan is kell megkötni egy Heinz sportfogadást.

A Heinz fogadás előnyei és hátrányai

A Heinz stratégia nagy előnye, hogy jól passzol a labdarúgás sportfogadáshoz. Ha leginkább focimeccsekre szeretsz fogadni, mert jártas vagy a területen és gyakorlott, akkor jó választási lehetőség lehet számodra ez a forma. Abban az esetben pedig, ha az egyik mérkőzés elúszik, nem kell rosszul érezned magad, hiszen a profithoz nem szükséges, hogy minden meccset jól tippelj meg. Bár beismerhetjük, hogy a sportfogadók körében nem is lehetne szebb látvány egy 6 nyertes meccses Heinz szelvénynél.

Másik előny, hogy nagyok a nyerési esélyek, hiszen 57 fogadásról beszélhetünk. Már két nyertes meccsnél lehet nyereményre számítani. A Heinz fogadási forma pedig a legnagyobb online sportfogadási irodáknál elérhető lehetőség a felhasználók számára. Ha véletlenül nincs Heinz fogadás annál az irodánál, ahol jelenleg fogadni szoktál, de mindenképpen ki akarod próbálni ezt a stratégiát, keresd fel az új iroda ügyfélszolgálatát, hogy elérhető-e náluk a Heinz fogadás.

Most pedig nézzünk meg néhány hátrányt. A Heinz nem igazán ajánlatos kezdő játékosoknak. Ennek az az egyik oka, hogy nagyobb összegű tétben kell fogadni. Másrészről 6 mérkőzést kell kiválasztani, ami egy kezdő számára sok lehet. Ha mégis szeretnéd kipróbálni kezdő játékosként, akkor azt tudjuk javasolni, hogy kisebb tétben tedd meg a fogadást, így abban az esetben, ha el is úszik a szelvény, akkor nem fog nagy fejfájást okozni.

Hogyan tegyünk Heinz fogadást?

A Heinz fogadás során keletkezik 15 darab kettes kötésű, 20 darab hármas kötésű, 15 darab négyes kötésű, 6 darab ötös kötésű, és 1 darab hatos kötésű fogadás. Ez azt jelenti, hogy lesz 57 különböző fogadásunk, ami esetében 57 egységnyi téttel kell számolni. Javasolt, hogy óvatosan bánjunk a tétekkel, mert 1000 forintos alaptét esetén már 57 000 forintról beszélhetünk.

Miután meggyőződtünk róla, hogy az általunk kiválasztott sportfogadó irodánál lehet Heinz fogadást kötni, válasszunk ki 6 mérkőzést. Ebből jó, ha legalább 4 meccsben biztosak vagyunk. Ezután az iroda oldala fel fogja ajánlani a Heinz fogadás megkötését. Miután ezt kiválasztottuk, akkor a rendszer automatikusan elkészíti nekünk az 57 szelvényt. Ezután már csak meg kell kötni a fogadást, és várhatjuk az eredményeket.


A szerencsejáték a legtöbb ember számára a szórakozás egyik formája. Azonban vannak olyanok, akiknek veszélyt jelenthet. A mértéktelen játék játékfüggőség kialakulásához vezethet, amelynek számos negatív következménye van. A felelős játékos csak annyit költ szerencsejátékra, amennyit megengedhet magának, hiszen tudja, hogy a nyerés a véletlen műve, és nem létezik biztos szisztéma. Akkortól tekintünk betegnek egy játékost, amikor a túlzásba vitt szerencsejáték már életviteli problémákat okoz, tehát hátráltatja a munkát vagy a tanulást, rombolja a családi kapcsolatokat. Magában a játékban pedig az jelzi a függőséget, ha az illető már nem tudja kontrollálni, mennyi idejét és pénzét viszi el ez a tevékenység. A játékfüggőség súlyos betegség, aminek a kialakulásához genetikai tényezők és a személyiség különböző jellemzői is hozzájárulnak.

Hova fordulhat segítségért?
Ha úgy érzi, hogy játékfüggőségi problémákkal küzd vagy kérdései vannak a témában, legyen akár érintett vagy családtag, forduljon szakemberhez. Az ELTE PPK Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszékével és a Pro Psychologia Alapítvánnnyal együtt Segélytelefon szolgáltatást működtet. Szerencsejátékkal összefüggő problémák, kritikus helyzetek kezelése esetén ingyenesen, anonim módon hívható hétköznapokon 15.00- 19.00 között a 06-21-262-0603 telefonszámon. A szolgáltatás igénybe vehető és elérhető a [email protected] e-mail címen, valamint az „ELTE Szerencsejátékos Segélyszolgálat” Skype azonosító segítségével is. A Segélytelefon információs vonala: 06-1-411-6778.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az online kaszinók 5 legmenőbb újítása 2022-ben

ked júl 19 , 2022
Manapság Magyarországon is egyre több online kaszinó jelenik meg a világhálón, és a magyar felhasználók is egyre szívesebben csatlakoznak ezekhez a platformokhoz. Noha hazánkban a legtöbben továbbra is lottózókban vesznek kaparós sorsjegyeket és kötnek fogadásokat, a közeljövőben ez a trend megváltozhat, és egyre népszerűbbé válhat a legtöbb legális magyar játékoldal. […]
kaszinó szerencse kártya

És még ez is...