AC szabványú AP-t dobott piacra a Zyxel

Új duál rádiós hozzáférési pontot vezetett be a piacra a tajvani Zyxel. Az NWA1123-AC PRO duál rádióval, telepítési varázslóval és többféle felhelyezési lehetőséggel rendelkezik.

Habár a vezeték nélküli lefedettség kiépítésének legjobb módja a professzionális szakértelem bevonása, gazdasági okokból a kisvállalkozások ezt gyakran nem engedhetik meg maguknak. Az NWA1123-AC PRO telepítését a nem „tech-függő” cégek is egyszerűen elvégezhetik, felhasználóbarát jellemzőinek köszönhetően. Az eszköz a mennyezetre és az oldalsó falakra is könnyedén rögzíthető, megkímélve ezzel a tulajdonosokat a padlóba épített megoldások viszontagságaitól.

Az állítható antenna karakterisztikája miatt a lehetséges legjobb lefedettség szinte bárhol elérhető: azokon a helyeken, ahol az Ethernet vagy az elektromos áramot vezető kábelek nem teszik lehetővé a vezetékes kapcsolatot, a vezeték nélküli móddal kapcsolódik a hálózathoz az AP. Azokon a helyeken pedig, ahol a tápegységek éppen nem elérhetők, az NWA1123-AC PRO PoE tápellátással is működhet. Az új hozzáférési pont az ingyenesen letölthető Zyxel One Network és ZON segédeszközökkel egyetlen felületről vezérelheti az AP-t. A telepítési varázsló hat lépésben segít az installáció során.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új generációs PCI Express SSD-k az ADATA-tól

sze máj 31 , 2017
Az ADATA Technology bemutatta azokat az újdonságait, amelyeket a 2017-es Computex-en mutat be. Az SSD meghajtók már jóval túlmutatnak a SATA hat gigabites csatlakozó teljesítményén, pontosan ezért az M.2 PCIe3x4 a következő két évben várhatóan a növekedés egyik fő területe. A Computex-en az ADATA bemutatja az NVMe PCIe és a vállalati SSD […]