„Figitális” kellékké alakítja a Honor az új okostelefonjait

George Zhao, a HONOR vezérigazgatójaGeorge Zhao, a Honor vezérigazgatója közzétette társasága stratégiai vízióit a jövő okostelefonjairól.

„A Honor hajlítható okostelefonjai nagy utat tettek meg, és mindegyik új modell a formatervezés, a funkcionalitás és a strapabírás vonatkozásában is figyelemreméltó előnyökre tett szert” – nyilatkozta Zhao, a Honor vezérigazgatója. „Legújabb koncepciónkat pedig a Honor V Purse kelti életre, amivel a fenntarthatósági megoldásokat igyekszünk ötvözni a legújabb hajlítható technológiával, hogy előtérbe helyezzük a kreativitást, és így alakítsuk a holnap életstílusát.”

A Honor szerepet vállal a jövő életstílusainak alakításában – ezért készítette a Honor V Purse-t, egy új koncepciót, aminek a lényege, hogy az elektronikus eszközöket a divatos fogyasztói cikkek új kategóriájaként értelmezi, ezzel az okostelefont divatos, úgynevezett „figitális” kellékké alakítja, aminek alapja a számos személyre szabható, mindig látható kijelzőbeállítás, aminek segítségével kézitáskává alakul a készülék, valamint olyan dizájnelemek, mint a láncok, tollak vagy rojtok, amik az okostelefon mozgásával együtt mozdulnak. A „figitális” (angolul phygital) a fizikai és a digitális szavak összekapcsolódásából született. Lényege, hogy a készülék nem csak digitálisan, hanem fizikailag is hozzáad a felhasználói élményhez. Ez a koncepcionális készülék kompatibilis több lecserélhető pánttal és lánccal, amik a zsanérra helyezve teszik lehetővé azt, hogy az okostelefont úgy viseljék, mint egy kézi táskát.

A divatipar felülemelkedik a fizikai világon

A Honor V Purse-t a fenntarthatóságot szem előtt tartva alkották meg, és kihangsúlyozza a Honor elköteleződését a környezetvédelem terén. Amellett, hogy fenntartható módon beszerzett anyagokat tartalmaz – például vegán bőrt a pántjaihoz –, a készülék személyre szabható kijelzője bármilyen öltözethez igazítható. A divatipar felülemelkedik a fizikai világon egy digitális térbe, a technológia pedig korlátlan lehetőségeket kínál a stílushoz és önkifejezéshez. A Honor V Purse így segítheti a környezettudatos fogyasztókat abban, hogy kevesebbet költsenek a gyorsan cserélődő ruhatárukra. Sőt, segít a divatvilágnak befogadni új technológiákat annak érdekében, hogy bátorítsa a fogyasztókat: vásároljanak kevesebbet és használják hosszabb ideig ruháikat.

A nyílt együttműködés jegyében a Honor kiváló alkotókkal dolgozott együtt a Honor Talents nemzetközi dizájndíj platformon keresztül. Ilyen például a Burberry férfi divat kreatív tervezője, Bram Van Diepen; Yunuene Esparza kortárs művész; Yuan Youmin, a Kínai Művészeti Akadémia professzora; valamint Xiao Hui Wang crossover művész. A művészek és szakemberek személyre szabott kijelződizájnokat terveztek az eszközhöz, így kínálva korlátlan divatlehetőséget. A program következő fázisában az API interfész is elérhető lesz, így a tervezők olyan szenzorokkal is tervezhetnek, mint a giroszkóp, az érintéses vezérlés vagy a fényérzékelő. A Honor új tehetségeket hív majd meg világszerte, hogy megvalósíthassák saját elképzeléseiket a modernitás jegyében.

Újgenerációs szilícium-szén kettős akkumulátor

A HONOR Magic V2 mintapéldánya, hogy a vállalat miként közelíti meg az ilyen készülékeket, újragondolva az ipari sztenderdeket mind a formatervezés, az akkumulátor, a kijelző és a felhasználói élmény terén. A készülék a gyártó legkönnyebb eddigi befelé hajlítható okostelefonja, ami mindössze 231 g súlyú. Újgenerációs szilícium-szén kettős akkumulátora 5000 mAh-s kapacitású. A vékony és könnyű. Ezeken túl a Honor Magic V2 vadonatúj szupervékony titánzsanérral van felszerelve egy új acélötvözet mellett, ami strapabíróságot kölcsönöz a zsanérmechanizmusnak. A Honor Magic V2 az SGS vágyott strapabírósági minősítését is kiérdemelte úgy, hogy zsanérja 400 ezer hajlítást bír ki, ami napi száz hajlítással akár tíz évi üzemképességet jelenthet.

A Honor Magic V2 tripla hátlapi kamerarendszerrel rendelkezik, aminek része egy 50 megapixeles fő kamera (f/1.9), egy 50 MP-es ultraszéles kamera (f/2.0) és egy 20 megapixeles telefotó kamera (f/2.4). Az előlapi dupla kamerarendszer két 16 megapixeles lencséből (f/2.2) áll össze. A Honor Magic V2-t az iparvezető 3840 Hz-es PWM fénytompító technológiával is felszerelték, ami minimalizálja a szemfáradást, kényelmes élményt nyújtva hosszú használati idő során is. A Honor Magic V2 új interaktív élményeket biztosít. Nemcsak a fényképezést támogatja erőteljesen, hanem a megbeszéléseket és a szórakozást is. Az eszköz támogatja a Parallel Space funkciót, amivel a munkahelyi és magánéleti adatok biztonságosan izolálva, külön tárolhatók, emellett pedig egymástól függetlenül, párhuzamosan lehet appokat futtatni rajta – mintha két telefont kezelnénk egyszerre.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

HePay: Nincs olyan pay, amilyen nincs az Ersténél

sze szept 6 , 2023
Szeptembertől elérhető az Erste kártyáival a Garmin Pay és a Xiaomi Pay is. Újabb szolgáltatásokkal bővül az elektronikus fizetési megoldások köre az Ersténél, szeptember 5-én indul a Garmin Pay és a Xiaomi Pay. A bank ügyfelei erre alkalmas Garmin és Xiaomi okosórájukon néhány kattintással regisztrálhatják kártyáikat. A pénzintézet minden bankkártyája […]
ERSTE

És még ez is...