Telenor: az ügyfelek fizetik a telefonadót

1

 

A Telenor Magyarország az új telefonadóból fakadó többletterhek egy részét – ahogy korábban jelezte -, áthárítja a felhasználókra. A társaság hangsúlyozza, hogy az új adó bevezetésével egy percnyi beszélgetés összköltségének már több mint felét az államnak fizetendő díjak, adók és járulékok teszik ki. Az árváltozás július 16-án lép életbe, és összességében a telefonadóból fakadó többletköltségeknek csak egy része lesz majd érezhető a Telenor ügyfelei számára. A vállalat a különböző fogyasztói csoportok telefonhasználati szokásainak figyelembevételével módosítja tarifacsomagjait és szolgáltatásait: a lakossági ügyfelek havidíjai nem változnak, míg a sok hívást bonyolító kis- és középvállalati ügyfelek hívásköltségei nem a használat alapján módosulnak. A változások minden tarifacsomagban érintik az SMS-eket, a mobilinternet díjszabás viszont a telefonadó bevezetése kapcsán nem változik.

One thought on “Telenor: az ügyfelek fizetik a telefonadót

  1. T. Cím!

    Karácsonykor vásároltam egy Samsung GALAXY CORE Plusz mobil telefont. A feltöltött közel 10 ezer forintból néhány telefonhivás után több ezer forint eltünt, ezért szüneteltettem a hivásokat, de ennek ellenére tovább fogyott a feltöltött összeg. Ezt követöen a fentieket jeleztem Önök felé, melyre a válasz az volt hogy én szerződésemben mobil internet van. Közöltem, hogy nem kértem mobil internetet és az a szerződésemben sincs benne. Felkerestem ahol vásároltam a készüléket és töröltettem a mobil internetet, de sajnos amig nem törölték, több ezer forintom elment anélkül, hogy használtam volna a mobil internetet.

    Kérésem, hogy irják jóvá az igy keletkezett veszteségem.

    Tisztelettel egy Önöknél nagyon régi ügyfelük.

    Póta László Tel:20 396 4509

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem hárulnak a szektoriális adók a lakosságra. Persze...

vas jún 17 , 2012
  Pálffy István a kissebbik kormánypárti frakció szóvivője az MTI-nek nyilatkozva a jövő évi költségvetéssel kapcsolatban azt mondta, nem igaz, hogy a különböző szektorális adók a lakosságra hárulnának. Van egy működő, versengő piac, amelyre be is léphetnek további magyar tulajdonú szereplők, és ez így lesz a mobilszolgáltatásoknál és a pénzügyi […]

Friss, ropogós