Nem hárulnak a szektoriális adók a lakosságra. Persze…

 

Pálffy István a kissebbik kormánypárti frakció szóvivője az MTI-nek nyilatkozva a jövő évi költségvetéssel kapcsolatban azt mondta, nem igaz, hogy a különböző szektorális adók a lakosságra hárulnának. Van egy működő, versengő piac, amelyre be is léphetnek további magyar tulajdonú szereplők, és ez így lesz a mobilszolgáltatásoknál és a pénzügyi szolgáltatás területén egyaránt.

Vélemény

Nehéz indulat nélkül megfogalmazni azt, amit Pálffy képviselő nyilatkozata kihoz az emberből. Vagy teljesen hülyének néz mindenkit Pálffy úr, vagy  olyannyira tájékozatlan, hogy egész egyszerűen nem tudja mi zajlik az országban. Egyiket sem hiszem, ezért csak arra tudok gondolni, hogy a pártfegyelem, a hűség mondat vele olyat, amit nyilván ő maga sem hisz el. A mobiltelefon piacra valóban belépett már magyar tulajdonú szereplő, de hol van az még, amikor a jó magyar ember a magyar mobilszolgáltató magyar (azaz minden vetélytársánál olcsóbb) tarifájával cseveghet a magyar éterben? Sehol. A messzi ködben.

-szerk-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Itt a Microsoft tablet?

vas jún 17 , 2012
ShareTweetPinShare  Az All Things Digital értesülései szerint a Microsoft június 18-án., azaz hétfőn Los Angelesben bejelenti a társaság stratégiáját a tabletek piacán. Azt feltételezik, hogy bemutatják a Microsoft első saját tabletjét is. Már korábban hallani lehetett pletykákat a Microsoft saját tablettjéről. Három évvel ezelőtt, 2009-ben egy Courier munkanevű készüléken dolgoztak, és […]
ZX-81

És még ez is...